U14 2016/2017-es szezon díjazottjai - U14 legjobbja

"Ez az év rendkívül jól indult, hiszen izgatottan vártam, hogy ebben az évben én lehetek a csapatkapitány. Rendkívül jó csapategységben, jó edzőkkel és csapattársakkal kezdtük meg az első évet az Akadémián.

Elkezdődött a nagypályás bajnokság számunkra, ahol a csapattal a 7. helyen végeztünk, amihez 24 góllal és gólpasszokkal járultam hozzá. A szezon közben több hazai és nemzetközi mérkőzésen, illetve tornán vehettünk részt, de a legemlékezetesebb és legmeghatóbb az a magyarországi Nike Premier Cup volt, amit veretlenül megnyertünk. A magasba emelhettem a kupát, amit innen is köszönök a csapattársaimnak és a szakmai stábnak egyaránt. A Nike Premier Cup-nak a tétje az volt, hogy aki itt nyer, az képviselheti Magyarországot a európai döntőn Berlinben, ami elképesztő élmény volt! Az utolsó tornánk Hollandiában volt, ahol egy nemzetközi tornán erős mezőnyben a kilencedik helyen végeztünk.

Ebben az évben megismerkedtünk az akadémiai elvárásokkal és azzal, hogy sokkal jobban kell koncentrálnunk. Sok szerencsét és szép nyarat szeretnék kívánni az összes csapattársamnak és mindenkinek!"

2017.07.06. 12:14

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu