VKLA Bajnoki mérkőzések összefoglalói U16-U19

 

U19

Honvéd MFA – Vasas Kubala Akadémia 0:1 (0:0)

Bozsik stadion műfüves pálya, 2013.04.06. 10:00 óra

Összeállítás:

Kovács – Marcsek, Turi, Kis, Tóth – Kollár, Nagyházi, Berecz – Szedlár, Katona, Simon.

Cserék:

El-Sherif – Szedlár helyett az 59’percben, Lesták – Kollár helyett a 72’ percben és Szénási – Simon helyett a 79’ percben.

Lékai (kapus).

Gólszerző:

Szedlár Zoltán az 58’ percben.

     

Tóth Csaba, vezetőedző:

Nagy irammal kezdte a mérkőzést a hazai csapat és inkább nekünk kellett felvennünk a mérkőzés ritmusát. Viszont az első gólszerzési lehetőséget Turi Dani indításából Katona Bence harcolta ki, ám a kapussal szembeni 8 méteres helyzeténél túl sokat várt, így menteni tudtak a védők. A labdabirtoklás mérlege inkább a mi oldalunkra billent, hiszen mi kevesebb hosszú indítást kezdeményeztünk. A kispestiek elsősorban a baloldalon próbáltak mögénk kerülni, ezeket nagy részben határozottan akadályoztuk meg. A többi próbálkozásuk inkább csak lehetőség volt. A gyors játék és a megszokottnál nagyobb iram fokozottabb érzelmi állapotba hozta a csapatunkat. Minden párharcban, a labdáért szikrázó összecsapások történtek. A félidő lefújása előtt ismét Katona Bence hozta magát helyzetbe, de közeli lövése Berecz Zsombor elé pattant, akinek a 6 méteres belsős passzát már bent láttuk, de egy bevetődő láb ismét menteni tudott. A helyzetek alapján a félidőben meglett volna az előnyünk, de a helyzet kihasználásunk gyenge volt. Az első félidő gyorsan eltelt, hiszen a lüktető játék és a némi fölényünk élvezhető volt. A szünetet követően egyik csapat sem adta lejjebb a tempót az első félidőhöz képest. Rövidre rá a felező vonalnál történő hazai szabadrúgást Szedlár Zoli jobb összekötőben elcsípte és védőjére egy az egyben vitte rá. Megoldotta. Csellel, hátrányából előnyt kovácsolt magának majd a kapussal szemben a hosszú sarokba gurított 0-1. A piros-feketék a kapott góltól nagyobb elánnal próbáltak támadni, de a csapat fegyelmezett védekezése gátat vetett minden támadásnak. A térfelünk közepén megszerzett labdákkal könnyen tudtunk leválni a honvédosok középpályásairól és a félpályánál tartózkodó védelemre tudtuk a labdáinkat vezetni. Sajnos csak fele-fele arányban tudtuk a labdáinkat megjátszani. Azonban a mögéjük kerülés után többször lövő lehetőségünk volt, amit hárítani tudtak. A hazaiak inkább szögletből voltak veszélyesek, de kialakított helyzetük, ahol Kovács Daninak komolyabb feladatot adtak volna nem volt. A második félidő hajrájában eldönthettük volna a mérkőzést végleg, hiszen a legnagyobb helyzet maradt ki. Katona Bence két védőt is maga mögött hagyva az alapvonalról 7 méterre érkező Szénási Zolinak gurított vissza, aki egy cselt követően a kapu fölé bombázott. A várt hármas sípszót követően megérdemelt végeredmény született öt év után ismét a Bozsik stadionban. Az egy gólos sikerrel a csapat ma is bebizonyította egységét és erejét. Gratulálok a csapat minden játékosának, hogy történelmet írtak és mielőbbi felépülést kívánunk Thoma Krisztiánnak és a gólszerző Szedlár Zolinak!

U18

Vasas Kubala Akadémia – BKV Előre 7:0 (4:0)

BP. Fáy u.

Összeállítás:

Bocs - Fazekas, Béres, Tihanyi, Szemerédi - Nagy L., Kiss G., Dinka – Primus, Márton, Szemes.

Csere:

Bocs helyett Jeszenszky a szünetben, Nagy L. helyett Somogyvári és Dinka helyett Husz a 60. percben, Béres helyett Toberny és Kiss G. helyett Marton a 65.percben.

Gól: Primus (3), Kiss G. (2), Marton, Márton (11-esből).

Isa Gábor, vezetőedző:

Nagyon hamar megnyugtató előnyre tettünk szert, hiszen már a 9. percben 2 góllal vezettünk. A mérkőzés ennek megfelelően alakult. Magabiztosan birtokoltuk a labdát, veszélyesen játszottunk kapura, és a félidő végére el is dőlt a három pont sorsa. Pedig előzetesen nem vártam ilyen teljesítményt, hiszen nagyon felforgatott csapattal szerepeltünk. Két 1997-es születésű labdarúgó is bemutatkozott a csapatban, sőt az egyikük mindjárt góllal nyitott. Volt egy átlag feletti teljesítmény, Primus a 3 gólja mellett 3 gólpasszt is kiosztott. Összegezve a látottakat, magabiztosan nyertünk, és helyenként jól is játszottunk.

U 17

2013.04.06. Bozsik Stadion, műfű 12:00

Honvéd - Vasas Kubala Akadémia 7:0 (2:0)

Összeállítás:

Major - Kubicza, Hesz, Baglyas, Tóth - Simon, Vida, Gálfi - Dorogi, Szilágyi, Forgács

Csere: 

Forgács h. Busa (45. p.), Kubicza h. Weiland (45.p.), Simon h. Rabatin (55.p.), Gálfi h. Szabó (70.p.)

Domján Norbert:

A végeredmény tudatában furcsán hangzik, de jól kezdtük a mérkőzést. A 15. percig beszorítottuk a Honvéd csapatát, 5 veszélyes szögletet végeztünk el, de gólt nem sikerült szereznünk. Miután a hazaiak is felvették a játék ritmusát a 16. percben egy bombagóllal a vezetést is megszerezték. Sajnos nem tudtuk megtörni ellenfelünk lendületét és a szünet előtt ismét egy ritkán látható, jól eltalált távoli lövéssel 2 gólos előnyt szereztek. A második játékrész Vasas helyzettel kezdődött, de a szépítés helyett kontrából a Honvéd szerzett újabb találatot. A 3. gól után teljesen kinyíltunk és a hazaiak gyors támadósora kedvére "szlalomozott" a védőink között. Minden akciót villámgyorsan végigvittek és a helyzeteket kegyetlenül értékesítették. Egy ilyen szintű csapat ellen 2 választási lehetőség van, vagy szervezett védekezéssel teljesen visszahúzódva kontrákra játszol, vagy megpróbálsz nyerni és belemész a nyílt játékba. Mi, a stílusunkból és a filozófiánkból adódóan természetesen a támadó focit választottuk és sajnos egy nagy gólarányú vereségbe szaladtunk bele. A csapatnak ebben a helyzetben nagy lelkierőt kell mutatnia és bizonyítani, hogy ez a mérkőzés csak "kisiklás" volt. Természetesen a megfelelő következtetéseket le kell vonni a 90 perc után, de az igazi versenyző egy ilyen nehéz helyzetben is előre tekint. Biztos vagyok benne, hogy a játékosaim így fognak hozzáállni már a soron következő bajnokihoz, voltunk már nehezebb helyzetekben is, de a szívünk midig a helyén volt és átugrottuk ezeket az akadályokat!

U16

Vasas Kubala Akadémia – BKV Előre 4-0 (1-0)

Fáy utca, műfüves pálya - 2013.04.06

Összeállítás:

Paulovicz D. – Tóth O., Molnár E., Fazekas M., Tóth Zs.Á. – Csősz R., Major M., Radics Zs.  – Nagy R., Tímár G., Garda G.

Cserék: Tajti K., Bujbáczi R., László B., GabalaZs., Kovács D., Kerék A.

Gól: Nagy R., Tímár G., Tajti K.(2)

Kiállítva: Kovács D. (81.perc)

Vezetőedző: Késedi Gábor

     

Késedi Gábor, vezetőedző:

Nagyon jó mérkőzést játszottunk a bajnokság egyik legkulturáltabban játszó csapata ellen. Ellenfelünk labdakihozatallal próbálkozott és pontos összjátékkal igyekezett építkezni. A labdakihozatalokat letámadtuk és a labdákat viszonylag gyorsan megszereztük. Rengeteg labda elrúgásra kényszerítettük az ellenfelet. Paulovicz Daninak főleg lábbal kellett játékba avatkoznia. Folyamatosan próbálkoztunk a türelmes támadásépítésekkel és igyekeztünk helyet találni az áttörésre. Ellenfelünk gyorsan visszarendeződött és ügyesen zárta a területeket. Garda Géza és Nagy Ricsi a szélsővédők segítségével többször betört a széleken. Több helyzetet is kialakítottunk. Végül egy szöglet utáni lepattanó labdából Nagy Ricsi révén sikerült megszerezni a vezetést. A második félidő elején tovább tudtuk növelni a nyomást. Ellenfelünk magasabbra tolta a védekezését, de csak egy esetben rontottuk el a labdakihozatalt. Rengeteg támadásunkat állította lesre az ellenfelünk, míg végül az egyik hosszabb indításunk sikeresen megtalálta Tímár Gerit, aki nagyon szép egyéni megoldást választva fejezte be az akciót. A játékosok a biztos előny tudatában, még nyugodtabban kezdtek el focizni. Talán ennek is betudhatóan lazább és egy kicsit fegyelmezetlenebb lett 10-15 perc erejéig a focink. A végére ismét rendezték a sorokat a srácok és magabiztos támadásokat vezettek végig. Tajti Krisztián két szemfüles gólt ért el rövid idő alatt. Előbb Kovács Dávid kiváló centerezését, majd Radics Zsolti szögletét fejezte be. Az összkép alapján megérdemelt győzelmet arattunk. Egy apróbb helyzete volt az ellenfelünknek és folyamatosan a kezünkben tartottuk a meccset, szép gólokat értünk el és jó szellemiségben játszottunk az egész mérkőzés alatt. A mérkőzés krónikájához tartozik még Kovács Dávid kiállítása is. Buta és felesleges megmozdulás volt. A győzelem és a játék miatt szeretnék gratulálni a csapatnak, valamint Marek Tobernynak és Marton Szabinak, akik sikeresen mutatkoztak be az U18-as csapatban. Csak így tovább fiúk!

Hajrá Vasas! Hajrá Kubala! 

     

2013.04.08. 00:00

Vissza

 •   M GY D V P
  1 ETO FC GYŐR 14 9 2 3 29
  2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 14 8 2 4 26
  3 FERENCVÁROSI TC 14 8 1 5 25
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 14 6 4 4 22
  5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 14 5 3 6 18
  6 MTK BUDAPEST 14 4 3 7 15
  7 PUSKÁS AKADÉMIA FC 14 4 2 8 14
  8 DVSC-DLA 14 3 1 10 10
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 20 16 3 1 51
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 13 3 3 42
  3 MTK BUDAPEST 18 8 3 7 27
  4 FERENCVÁROSI TC 19 7 6 6 27
  5 DVSC-DLA 19 6 2 11 20
  6 ETO FC GYŐR 19 4 7 8 19
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 3 5 11 14
  8 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 17 1 5 11 8
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 18 15 2 1 47
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 11 2 6 35
  3 DVSC-DLA 19 11 1 7 34
  4 FERENCVÁROSI TC 18 8 2 8 26
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 18 7 3 8 24
  6 ETO FC GYŐR 17 4 4 9 16
  7 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 18 3 4 11 13
  8 MTK BUDAPEST 17 4 0 13 12
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 19 14 4 1 46
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 13 5 1 44
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 12 3 4 39
  4 DVSC-DLA 19 10 5 4 35
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 19 9 6 4 33
  6 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 8 6 4 30
  7 ETO FC GYŐR 18 8 3 7 27
  8 PMFC 18 8 2 8 26
  9 DVTK 18 6 4 8 22
  10 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 19 7 0 12 21
  11 MTK BUDAPEST 19 5 6 8 21
  12 FERENCVÁROSI TC 19 4 7 8 19
  13 PAKSI FC 18 5 3 10 18
  14 MOL FEHÉRVÁR FC 19 5 3 11 18
  15 UTE 19 2 6 11 12
  16 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 1 1 16 4
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 16 3 0 51
  2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 19 16 0 3 48
  3 FERENCVÁROSI TC 19 15 2 2 47
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 13 2 4 41
  5 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 13 1 4 40
  6 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 19 10 2 7 32
  7 MTK BUDAPEST 19 9 2 8 29
  8 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 7 0 11 21
  9 UTE 19 6 3 10 21
  10 ETO FC GYŐR 18 6 2 10 20
  11 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 19 5 2 12 17
  12 DVTK 18 4 2 12 14
  13 PAKSI FC 18 3 5 10 14
  14 PMFC 18 4 1 13 13
  15 DVSC-DLA 19 3 4 12 13
  16 MOL FEHÉRVÁR FC 19 2 3 14 9
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 12 11 1 0 34
  2 VIADUKT SE BIATORBÁGY 13 3 1 9 10
  3 SOROKSÁR SPORT CLUB 13 9 0 4 27
  4 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 12 8 0 4 24
  5 REAC SPORTISKOLA SE 13 2 0 11 6
  6 DOROGI FC 13 1 1 11 4
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 13 11 1 1 34
  8 BVSC-ZUGLÓ 13 2 1 10 7
  9 BUDAÖRS 12 3 2 7 11
  10 KELEN SC 13 8 2 3 26
  11 UTE 13 6 3 4 21
  12 DUNAHARASZTI MTK 12 5 2 5 17
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 13 12 1 0 37
  2 VIADUKT SE BIATORBÁGY 13 3 2 8 11
  3 SOROKSÁR SPORT CLUB 13 4 1 8 13
  4 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 13 0 2 11 2
  5 REAC SPORTISKOLA SE 13 5 3 5 18
  6 DOROGI FC 13 5 2 6 17
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 13 11 0 2 33
  8 BVSC-ZUGLÓ 13 0 2 11 2
  9 BUDAÖRS 12 3 4 5 13
  10 KELEN SC 13 7 2 4 23
  11 UTE 13 12 1 0 37
  12 DUNAHARASZTI MTK 12 4 2 6 14
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 8 7 0 1 21
  2 DOROGI FC 8 6 1 1 19
  3 NYERGESÚJFALU SE 8 6 1 1 19
  4 ÚFC 8 5 1 2 16
  5 VÁC VÁROS LSE 8 4 1 3 13
  6 BSE PALÓC FARKASOK USE 8 3 0 5 9
  7 CSEPEL FC 8 1 1 6 4
  8 BVSC-ZUGLÓ 8 1 1 6 4
  9 ASTRA-ALEF HFC 8 0 0 8 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 AIRNERGY FC-BMTE 12 11 0 1 33
  2 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 12 8 1 3 25
  3 BUDAÖRS 11 8 1 2 25
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 7 0 4 21
  5 ASTRA-ALEF HFC 11 4 2 5 14
  6 DVTK 12 3 0 9 9
  7 ÚFC 11 2 1 8 7
  8 MERCEDES-KLC 12 0 1 11 1
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 ÚFC 12 11 1 0 34
  2 COMPLEXPRESS-METIS NFC 12 10 1 1 31
  3 MONORI SE 12 9 1 2 28
  4 NYÍRSÉG NŐI SC 11 8 0 3 24
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 12 7 2 3 23
  6 VASAS KUBALA AKADÉMIA 10 4 1 5 13
  7 BVSC-ZUGLÓ 12 3 1 8 10
  8 VÁC-DEÁKVÁR SE 12 3 1 8 10
  9 REAC SISE-FEMINA 11 3 0 8 9
  10 UFC GYÖMRŐ 11 1 0 10 3
  11 BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE (törölve) 0 0 0 0 0
  12 MAGYAR MÉLYÉPÍTŐ-HSE 11 0 0 11 0
               
               
               
               

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu