VKLA Bajnoki összefoglalók

U19

Vasas Kubala Akadémia – Újpest 3:0 (0:0)

Fáy utca, 2013.03.14. 15:00 óra

Összeállítás:

Németh – Tóth, Rőthy, Kis, Marcsek – Kollár, Nagyházi, Simon – Szedlár, Ádám, Szénási.

Cserék:

Katona – Szénási helyett a szünetben, El-Sheriff – Kollár helyett a 64’ percben és Márton – Ádám helyett a 80’ percben.

Kovács (kapus) és Lesták.

Gólszerző:

Katona Bence a 62’ és a 73’, Szedlár Zoltán a 89’.

Tóth Csaba, vezetőedző:

A kezdő sípszót még jó talajú pályán kezdtük el, de a folytatásban egyre rosszabb állapotba került az intenzív havazás miatt. A teljesítményünk az időjárási körülményekkel ellentétben alakult. Az első félidőben a letámadó Újpest ellen szinte minden esetben kihoztuk a labdát. A pálya közép harmadában a labdabirtoklásunk kapkodó és bizonytalan volt, ebből kifolyólag a támadó zónában csak kevésszer tudtunk labdával tartózkodni. A vendégek támadásait azonban folyamatosan meg tudtuk állítani, mert a védekezésünk stabil volt. Az első kapura lövésünkig több mint húsz percet kellett várni, ami kapufára sikeredett Simon Krisztián jóvoltából. A fegyelmezetten és szervezetten védekező lilák igen megnehezítették a feladatunkat. A szünet előtt még Kollár Márk tornáztatta meg a kapusukat egy jobb alsó sarkos lövéssel. A fordulást követően agresszívabb és támadóbb szellemben közlekedtünk a pályán. Jóval többet tudtunk a védők mögé kerülni és lehetőségeket kialakítani. Érezhető volt a nyomás és érett a gól is. Katona Bence remek egyéni szólóját követően balról, húsz méterről okosan elcsavarta a hosszúba a labdát 1-0. A gól motiváltabbá tette a csapatot és tovább rohamoztunk. Szinte folyamatosan a vendégek térfelén tudtuk birtokolni a labdát, míg ők a kontrákra tudtak csak építeni. Egy jobb oldali akciót követően Kollár Márk remek helyzetbe hozta a büntető területen belül Katona Bencét, aki megszerezte a csapat és a maga második gólját 2-0. Az utolsó tíz percre mindent megpróbált az Újpest, de komolyabb feladat elé nem állított minket. A vége előtt, Szedlár Zoli agresszív labdaszerzésének köszönheti, hogy a kapussal szembe kerüljt és higgadtan a bal alsóba gurított 3-0. A mérkőzés első félidejében gyengébben játszottunk, de a fordulás utáni szemléletváltás meghozta az eredményét, amelyet véleményem szerint megérdemeltünk. A sokkal nehezebb talajú havas pályán gyorsabban és hatékonyabban játszottunk. Gratulálok Katona Bence beszállójához, pár egyéni teljesítményhez és az egész csapatnak a győzelemhez és jó pihenést mindenkinek.

     

U18

Airenergy - Vasas Kubala Akadémia    1:4  (1:2)

Népliget, Építők pálya, 2013.03.13  15.00.

Összeállítás:

 Lékai - Fazekas, Rudner, Tihanyi, Szemerédi - El-Sherif, Fischer, Lesták – Primus, Márton, Szemes.

Csere:

El-Sherif helyett Hesz a 60.percben, Szemes helyett Szilágyi a 60. percben,

Gól: Fischer (3), Márton

Isa Gábor, vezetőedző:

A rossz minőségű pálya ellenére viszonylag jó teljesítményt nyújtottunk. Volt elképzelés a játékunkban, és a visszatámadás remekül működött. Az első félidő közepére már két gólos volt az előnyünk, és a második félidő elejére már el is dőlt a csata. Még egy kihagyott büntető is belefért a mérkőzésbe. Az elmúlt két hét gyengébb teljesítménye után ez már sokkal jobbra sikeredett.

U15

Vasas Kubala Akadémia – Grosics Akadémia 2:1 (0:1)

Budapest, Pasaréti út 11-13., 2013.03.14. 14:30 óra

Összeállítás:

Rabatin – Bagi, Egyed, Micsinai, Halász – Ferenczi-Bakó, Tóth, Gulyás – Honti, Pataki, Komódi

Cserék: Farkas, Fritz, Szilágyi, Botos, Láng, Kemerle

Gólszerzők: Szilágyi, öngól

Pintér Tamás, vezetőedző:

Irreális körülmények között került sor gyulai sportbarátaink elleni bajnoki mérkőzésünkre, hiszen a márciusi havazás bennünket sem kímélt. Spontán alakult „hóhányó” brigádunkat a kapusedzőnk, Vozár Gábor vezette, aki az egész mérkőzés ideje alatt – hókotró autókat megszégyenítő ügyességgel – tolta a vonalakról a folyamatosan ömlő égi áldást, utólag is nagy köszönet érte. A mérkőzésen a küzdelem dominált, és a két csapat játékosai mindent megtettek azért, hogy az edzéseken gyakorlat elemeket meg tudják valósítani, de ez nem nagyon sikerült. A kevésbé sem szép játékban a vendégek szereztek vezetést, az első félidő 24. percében, amikor védőink előtt elszánkózott a labda, a gyulai támadó pedig kihasználta a lehetőséget (0-1). Fordulás után, óriási erőket mozgósítottak Tóth Kevéék az egyenlítésért, Farkas fel-le zakatolt a jobb oldalon, és Fritz beállásával a baloldali támadásaink is hatékonyabbak lettek. A 60. percben Farkas szabadrúgása után, a hosszú saroknál – síléceit elhagyva – Szilágyi érkezett, és közelről kapuba pofozta a labdát (1-1). Tovább nyomtuk, szorítottuk ellenfelünket, aminek következtében belehibáztak védekezésükbe többször is, ám Patakinak és Hontinak nem sikerült a kapuba találni. A 78. percben Farkas jobboldali szögletét a menteni igyekvő gyulai védő saját kapuja felé lőtte, és a labda utat talált egy másik védő segítségével a kapusuk lába között a hálóba (2-1). A krónika úgy teljes, ha megemlítjük, hogy Egyed az utolsó másodpercben a gólvonalunkról vágta ki a labdát, miután egy vendég szögletből kavarodás alakult ki Rabatin kapuja előtt. Ismét győzelem, ráadásul nehéz körülmények között. A stílusunkból ma annyit lehetett látni, hogy a játékosok, ha kell a térdükön csúszva is képesek harcolni.

Hajrá VASAS! Hajrá KUBALA!

U13

Vasas  Kubala  Akadémia- Párduc Labdarúgó SC (11:2)

Budapest Pasaréti út, 2013.03.14. 13:00 óra

Összeállítás:

Molnár – Bodnár , Banka, Módly,  Radnó – Dankó, Csalár, Szabó – , Kristály, Hámori,Bencze.

Csere: Moró,Kacsó,Puskás,Feka

Gól: Bencze(5),Feka(2)Módly,Szabó,Hámori,Moró.

Nagy Norbert, vezetőedző:

Ítéletidőben léptünk pályára, elég nehéz volt jól focizni ilyen körülmények kötött. Gyorsan szereztünk két gólt a mérkőzés elején, utána viszont "beleszürkültünk" ellenfelünk játékába. Nem használtuk ki a széleket és mindent középen erőltettünk, erre hívtam fel a srácok figyelmét a szünetben. A második félidőben már teljesen irreális körülmények között zajlott a mérkőzés, ezért ezt a játékrészt nehéz értékelni. A rúgott gólok számát illetően természetesen elégedett vagyok, de játékban ennél többet kell nyújtanunk.

HAJRÁ VASASA KUBALA!!!!

U12B

Fáy utca,műfüves pálya - 2013.03.16

Vasas Kubala Akadémia - BVSC  4:2 (1:1)

Összeállítás:

Merczi Zs- Horváth L., Engler B., Engler D., Sagáth Z.- Garai L., Dombai B., Edôcs D.-Szabó B.

Cserék:

Winkler D.,Szirony K.,Szabadi L.,Smolek B.

Gól:

Garai L.,Dombai B.,Sagáth Z.,Edôcs D.

Bencze Zsolt, vezetőedző:

Húsz perc csúszással kezdődött a mérkőzés,de nem a megfelelő méretű pályán,mert nem sikerült teljesen letakarítani. A mérkőzést úgy játszottuk ahogyan a pályát takarították, lassan. Rég láttam a csapatomat ilyen pontatlanul sok hibával játszani. A védők és a középpályások között semmilyen összhang nem volt. Labdakihozatalunk szinte nem is volt az első félidőben. A támadásainkat nagyon körülményesen építettük fel.  Nem volt a csapatban egy olyan játékos sem aki tudott volna egy kis pluszt adni a játékunknak. Egyedül a gólokat tudnám kiemelni mert azok szép egyéni teljesítményeknek voltak köszönhetőek. Mindent egybevetve csak a győzelmünknek örülhetünk.

Hajrá Vasas Kubala Akadémia!!!

 

U15/B

Vasas Kubala Akadémia – KISE

Fay u, 2013.03.20. 17.30

Összeállítás:

Ruzicska Á., Horváth, Kuru, Varga - Mohamed, Garai, Szalai, - Jándék, Domokos, Varjú, Tóth

Cserék:

Kovács, D’urso, Simon, Filipovic, Sári

Tóth Keve, vezetőedző:

Végre elkezdődött a bajnokság!

A tavaszi első bajnoki mérkőzésünkre az őszi negyedik érkezett hozzánk. Mivel közvetlen mögöttünk vannak, ezért sem szabad volt leírni őket. Mivel semmit nem tudtunk ellenfelünk játékáról, így óvatos puhatolózással kezdődött a mérkőzés.

Ellenfelünk főleg a védekezésre koncentrált, gyors erőszakos csatáraik kontra játékára építettek ezen a találkozón.

Sajnos az erőszakos és kemény játékot nem szeretjük, de szép lassan kézbe vettük az irányítást. Nem okozott gondot a felállt védelem áttörése, de a helyzetkihasználásunk nem volt a legtökéletesebb. Ennek ellenére labdatartásunk közel 70%-os volt, ami csak azért nem volt még jobb, mert az ellenfelünk jól belépett a passzokba.

Félidőben, kértem a támadóink hatékonyabb visszatámadását, a középpályásainktól együttműködő és még több kisjátékot.

Ez szinte azonnal megváltoztatta a csapatunk játékát, pár perc elteltével uraltuk a mérkőzést. Ellenfelünk csak a gyors kontrákat erőltette, amit a védőink többnyire megelőzve megoldottak!

A győzelmünk nem forgott veszélyben, de sokkal bátrabb és magabiztosabb játékot várok csapatomtól a következő mérkőzéseinken..

Gratulálok a csapatnak!

Hajrá Csapat!

2013.03.15. 00:00

Vissza

 •   M GY D V P
  1 ETO FC GYŐR 14 9 2 3 29
  2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 14 8 2 4 26
  3 FERENCVÁROSI TC 14 8 1 5 25
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 14 6 4 4 22
  5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 14 5 3 6 18
  6 MTK BUDAPEST 14 4 3 7 15
  7 PUSKÁS AKADÉMIA FC 14 4 2 8 14
  8 DVSC-DLA 14 3 1 10 10
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 20 16 3 1 51
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 13 3 3 42
  3 MTK BUDAPEST 18 8 3 7 27
  4 FERENCVÁROSI TC 19 7 6 6 27
  5 DVSC-DLA 19 6 2 11 20
  6 ETO FC GYŐR 19 4 7 8 19
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 3 5 11 14
  8 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 17 1 5 11 8
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 18 15 2 1 47
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 11 2 6 35
  3 DVSC-DLA 19 11 1 7 34
  4 FERENCVÁROSI TC 18 8 2 8 26
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 18 7 3 8 24
  6 ETO FC GYŐR 17 4 4 9 16
  7 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 18 3 4 11 13
  8 MTK BUDAPEST 17 4 0 13 12
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 19 14 4 1 46
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 13 5 1 44
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 12 3 4 39
  4 DVSC-DLA 19 10 5 4 35
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 19 9 6 4 33
  6 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 8 6 4 30
  7 ETO FC GYŐR 18 8 3 7 27
  8 PMFC 18 8 2 8 26
  9 DVTK 18 6 4 8 22
  10 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 19 7 0 12 21
  11 MTK BUDAPEST 19 5 6 8 21
  12 FERENCVÁROSI TC 19 4 7 8 19
  13 PAKSI FC 18 5 3 10 18
  14 MOL FEHÉRVÁR FC 19 5 3 11 18
  15 UTE 19 2 6 11 12
  16 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 1 1 16 4
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 16 3 0 51
  2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 19 16 0 3 48
  3 FERENCVÁROSI TC 19 15 2 2 47
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 13 2 4 41
  5 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 13 1 4 40
  6 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 19 10 2 7 32
  7 MTK BUDAPEST 19 9 2 8 29
  8 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 7 0 11 21
  9 UTE 19 6 3 10 21
  10 ETO FC GYŐR 18 6 2 10 20
  11 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 19 5 2 12 17
  12 DVTK 18 4 2 12 14
  13 PAKSI FC 18 3 5 10 14
  14 PMFC 18 4 1 13 13
  15 DVSC-DLA 19 3 4 12 13
  16 MOL FEHÉRVÁR FC 19 2 3 14 9
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 12 11 1 0 34
  2 VIADUKT SE BIATORBÁGY 13 3 1 9 10
  3 SOROKSÁR SPORT CLUB 13 9 0 4 27
  4 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 12 8 0 4 24
  5 REAC SPORTISKOLA SE 13 2 0 11 6
  6 DOROGI FC 13 1 1 11 4
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 13 11 1 1 34
  8 BVSC-ZUGLÓ 13 2 1 10 7
  9 BUDAÖRS 12 3 2 7 11
  10 KELEN SC 13 8 2 3 26
  11 UTE 13 6 3 4 21
  12 DUNAHARASZTI MTK 12 5 2 5 17
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 13 12 1 0 37
  2 VIADUKT SE BIATORBÁGY 13 3 2 8 11
  3 SOROKSÁR SPORT CLUB 13 4 1 8 13
  4 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 13 0 2 11 2
  5 REAC SPORTISKOLA SE 13 5 3 5 18
  6 DOROGI FC 13 5 2 6 17
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 13 11 0 2 33
  8 BVSC-ZUGLÓ 13 0 2 11 2
  9 BUDAÖRS 12 3 4 5 13
  10 KELEN SC 13 7 2 4 23
  11 UTE 13 12 1 0 37
  12 DUNAHARASZTI MTK 12 4 2 6 14
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 8 7 0 1 21
  2 DOROGI FC 8 6 1 1 19
  3 NYERGESÚJFALU SE 8 6 1 1 19
  4 ÚFC 8 5 1 2 16
  5 VÁC VÁROS LSE 8 4 1 3 13
  6 BSE PALÓC FARKASOK USE 8 3 0 5 9
  7 CSEPEL FC 8 1 1 6 4
  8 BVSC-ZUGLÓ 8 1 1 6 4
  9 ASTRA-ALEF HFC 8 0 0 8 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 AIRNERGY FC-BMTE 12 11 0 1 33
  2 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 12 8 1 3 25
  3 BUDAÖRS 11 8 1 2 25
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 7 0 4 21
  5 ASTRA-ALEF HFC 11 4 2 5 14
  6 DVTK 12 3 0 9 9
  7 ÚFC 11 2 1 8 7
  8 MERCEDES-KLC 12 0 1 11 1
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 ÚFC 12 11 1 0 34
  2 COMPLEXPRESS-METIS NFC 12 10 1 1 31
  3 MONORI SE 12 9 1 2 28
  4 NYÍRSÉG NŐI SC 11 8 0 3 24
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 12 7 2 3 23
  6 VASAS KUBALA AKADÉMIA 10 4 1 5 13
  7 BVSC-ZUGLÓ 12 3 1 8 10
  8 VÁC-DEÁKVÁR SE 12 3 1 8 10
  9 REAC SISE-FEMINA 11 3 0 8 9
  10 UFC GYÖMRŐ 11 1 0 10 3
  11 BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE (törölve) 0 0 0 0 0
  12 MAGYAR MÉLYÉPÍTŐ-HSE 11 0 0 11 0
               
               
               
               

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu