VKLA Eredmények, értékelések a 11. fordulóból

U14

2013.10.26. szombat 13:00

PMFC – Vasas Kubala Akadémia 4–3 (2–1)

Összeállítás: Bánfalvi D. – Bodnár M., Czibulya R., Temesvári A., Radnó G. – Módly M., Csongvai Á., Nagy B. – Papp M., Bencze M., Kovácsréti M.

Csere: Papp M. helyett Feka M., Bodnár M. helyett Szirmai B., Módly M. helyett Banka G. a szünetben, Nagy B. helyett Csalár Á. (52. p), Kovácsréti M. helyett Hámori Á. (65. p.), Csongvai Á. helyett Borgulya G. (67. p.), Molnár L.

Gól: Bencze M. (75., 80. p., másodikat büntetőből), Kovácsréti M.(5. p.)

Harmati Tamás, vezetőedző: Az első igazi többórás utazásra készültünk a hétvégén – hajnali keléssel, és indulással természetesen –, ugyanis a PMFC csapata várt bennünket egy jó bajnoki mérkőzésre. A fáradtság, az utazás, és aztán a meccsre való várakozás hatása már a bemelegítésnél látszódott a fiúkon. Mégis az 5. percben mi jutottunk előnyhöz. Radnó Geri szöglete után Kovácsréti Márk elé pattant a labda, aki köszönte szépen a lehetőséget és kihasználta a helyzetet (0–1). Ez a gól talán még jobban elaltatta a srácokat, mert ami innentől következett, olyat már nagyon rég nem láttam ettől a csapattól. A PMFC csapata fokozatosan vette át a játék irányítását, míg mi csak kapkodtuk a fejünket az események után. A 14. percben ellenfelünk egy nagy góllal egyenlített (1–1). Majd a 34. percben meg is fordította az eredményt (2–1). A második félidőben már jobban ment a srácoknak, az első öt percben háromszor is a kapussal szemben voltunk, de gólt nem sikerült szereznünk. Először Bencze Márknak lett volna szüksége valami nagy csodára, hogy a 16-oson belül végrehajtott extra csele után talpon tudjon maradni a védőjének „szerelési kísérletét” követően, sajnos a csoda is és a játékvezető sípja is elmaradt! Ezután egy helyzeten belül Bencze Márk is és Szirmai Bence is kapufáig jutott, így maradt a hazai vezetés. A kimaradt helyzeteinkre a 67. és 73. percben megjött a válasz (4–1). Dicséretes, hogy a játékosaim a nagy hátrány ellenére sem törtek össze és törekvéseiket sikerült gólokra váltaniuk. A 75. percben Feka Márk egyéni show-ja után remekül indította Bencze Márkot, aki nagy erővel, pontosan a bal alsóba lőtt (4–2). Az utolsó pillanatokban is próbálkoztunk tovább, a 80. percben Banka Gábort buktatta az ellenfél játékosa, büntetőt ítélt a játékvezető. Bencze Márk állt a labda mögé és higgadtan értékesített is azt, beállítva a 4–3-as végeredményt. Összességében az első félidőben mutatott játék egy kicsit elszomorított, mert nagyon keveset láttam vissza a stílusjegyeinkből. Tudom, hogy fáradtak voltak a fiúk, de akkor is azt gondolom, hogy ennél azért több tudatosságnak kellett volna jellemezni a játékunkat. A második félidő már egy kicsit jobban nézett ki, és ha a helyzeteinket jobban kihasználtuk volna, akkor jobb kedv is uralkodhatott volna hazafelé a buszon. Gratulálok mindkét csapatnak!

Hajrá VASAS KUBALA AKADÉMIA!

U15

PMSC – Vasas Kubala Akadémia 1–3 (0–1)

Pécs, PMSC Kovács-sporttelep, füves pálya, 2013.10.19. 11:00 óra

Összeállítás: Varszámisz – Farkas, Kovács, Bálint, Gál – Garai, Rabatin, Rákos – Bagosi, Szabó, Szegedi.

Csere: Krizsán, Márton, György, Fodor

Gól: Farkas, Gál, Rabatin

Komódi László, vezetőedző: Korai indulás, hosszú út és egy nagyon agresszív, zárt védekezésű ellenfél, aki a kontratámadásait nagyon hatékonyan játssza. Ilyen tényezőkkel kellet megküzdenünk pécsi küldetés során. Nagyon magas tempóban futballozott mindkét csapat. Szerencsére a letámadásainkból szerzett labdákból több helyzetet is ki tudtunk kialakítani, és a vezetést is szereztünk Rabatin Ricsi emeléséből (0–1). Az első félidőben a nagy iram és a meleg is megtépázta a játékosokat. Meg is látszott ez a második félidőben, mert több lett a hiba és a koncentráció is alábbhagyott. A sok-sok kihagyott helyzet majdnem megbosszulta magát, de Varszámisz Dávid visszatérése és bravúrjai a kapuban nagyon jól jöttek ezekben a percekben. Ebben a periódusban már fáradtság látszott a csapaton, de úgy gondolom, hogy végig mi irányítottuk a mérkőzést, igaz a Pécsnek is komoly lehetőségei voltak. Gál Márk és Farkas Mati góljai után eldőlt a mérkőzés. Csak gratulálni tudok a csapatnak az elmúlt hetek teljesítményéért is!

Hajrá Vasas Kubala!

U16

Vasas Kubala Akadémia – Szolnok 4–1 (2–1)

Összeállítás: Démusz – Durso, Egyed, Szilágyi, Szász – Szecsei, Bakó, Micsinai, – Danyis, Pataki, Rabatin.

Gól: Pataki (2), Bakó, Egyed

Csere: Micsinai helyett Komódi (25. p.), Szecsei helyett Erdélyi (30. p.), Durso helyett Bagi, Rabatin helyett Horváth a szünetben, Danyis helyett Junghausz (55. p.), Pataki helyett Halász (70. p.).

Répási László, vezetőedző: Egy győztes csütörtöki mérkőzés után – amely a ceglédi műfüves pályaavató volt – vártuk a mindig erős utánpótlással rendelkező Szolnokot. A mérkőzés sajnos a kezdésnél már hasonlított az eddigi hazai mérkőzéseinkre, a játékvezetőknek megint nem sikerült pontosan elkezdeni a mérkőzést. Próbáltuk a csapatot ettől függetleníteni és végig „meleg” állapotban tartani. Ez nagyon jól sikerült mivel a mérkőzés 10. percében már 2-0 volt a javunkra nagyon szép gólok és támadások után. Aztán a szokásos legveszélyesebb eredmény meghozta „gyümölcsét” azt hittük, hogy a többi gólt az ellenfél majd magának rúgja be és nem kell ezért tovább koncentrálni. Az ellenfél ezt kihasználva szépített. Az első 45 perchez még az is hozzátartozott, hogy két játékos kényszerű cseréjével meg kellett bontani a csapatot a középpályán és ez sem tett jót az összjátéknak. Ahogy az lenni szokott a futballmérkőzéseken, 45 perc elteltével a szünet következett. Ez nekünk jött jobban, mert egy kis „fejmosás” után a csapat a második játékrészben már sokkal koncentráltabban játszott. A fegyelmezett játéknak az lett az eredménye, hogy ismét négy-öt óriási helyzetig jutottunk, ezeket azonban a kapus védte. A támadó és középső harmadban már pontosabban és több mozgással játszottunk. A gólokat jogos büntető után és egy begyakorolt szabadrúgás-variációból szereztük. A mérkőzést értékelve az a véleményem, hogy még van min dolgoznunk mentális oldalon, de ezzel tisztában vagyunk a gyerekekkel együtt, és ezt meg is tesszük. Gratulálok a győzelemhez!

Hajrá Vasas, Hajrá Kubala!

U17

FTC – Vasas Kubala Akadémia 2–2 (1–0)

Népliget, füves pálya, 2013.10.26., 10:00

Összeállítás: Major B. – Kerék, Beschenbacher, Fazekas, Tóth O. – Radics, Csősz, Major M. – Kovács, Nagy, Miletics.

Csere: Miletics helyett Balogh (54. p.), Major M. helyett Marton és Kerék helyett Toberny (mindketten a 60. percben), Nagy helyett Oláh és Radics helyett Tajt (mindketten a 67. percben). Paulovicz (kapus).

Gól: Kovács Dávid (2) a 71. és a 86. percben.

Tóth Csaba, vezetőedző: Rangadóhoz méltó hőfokon, de rosszul kezdtük a mérkőzést egy remekül felújított füves pályán. Nem megfelelően kontrolláltuk a védelmi zónánkat, így többször mögénk kerültek a Fradi támadói. Több veszélyes támadást vezettek az első húsz percben, de az égiek és Major Barna is tett ellenük. A hazai részről kimaradt helyzetekből megindulva a nagy területet kihasználva kontratámadásokat tudtunk vezetni, melyek sajnos a támadózónában elvesztek. Egy veszélyes helyzetünk volt Radics-Major M. összjátékából, de a kapuba tartó labdát egy védő blokkolta. Sajnos nehezítette a feladatunkat, hogy egy fegyelmezetlenség miatt már a 20. percben létszámhátrányba kerültünk. Az idegeskedés és az ellenfél emberelőnye miatt a labdát kevesebb ideig tudtuk birtokolni. Röviddel a félidő előtt a gólt mégis egy ártatlanul előrevágott indítás után kaptuk óriási egyéni hibát követően (1–0). A szünetben megbeszélt csapatszerkezet-váltást követően és a bátrabb játék hatására többet tartózkodtunk a hazaiak térfelén. A védekezésünk ebben az időszakban stabilabbnak látszott az első félidőhöz képest. Röviddel a szünet után létszám-kiegyenlítődés történt, hiszen a Ferencváros védője is megkapta a második sárga lapját és idő előtt mehetett zuhanyozni. A csereként játéklehetőséget kapó játékosok nagyot lendítettek a csapat frissességén és játékán egyaránt. A félidő derekán Kovács Dávid lövése a hosszúban kötött ki (1–1). Az egyenlítő találat nagy érzelmi fellángolást eredményezett a motiváció terén. A létszámhátrány ellenére szinte kiegyenlítődött a játék képe. Oláh Rajmund labdájával Tajti Krisztián került a kapussal szembe, de a belsős kivitelezése a kapufa mellett ment el. Innentől kezdve teljesen uraltuk a játékot, labdabirtoklásunk és támadójátékunk sokkal jobb és hatékonyabb lett. A mérkőzés vége előtt pár perccel megfordítottuk az állást. Fazekas Márk remek labdát adott a védők mögé Kovács Dávidnak, aki a kapus mellett a kapuba gurított (1–2). A találkozónak ekkor még nem volt vége. Egy középpályás labdabirtoklásnál támadásvezetés helyett labdavesztés és védekezési hibasorozat után, zöld-fehér egyenlítés történt (2–2). Ez lett a végeredmény. Nagyot küzdöttek a csapatok és talán reális eredmény született, de nekünk lehet rossz a szánk íze, hiszen a vezetést az utolsó pillanatban engedtük ki a kezünkből. Két pontot vesztettünk, de egyet nyertünk. Ettől függetlenül gratulálok a csapatnak a második félidei teljesítményhez, ami remélem hitet ad egy jó ideig az életben, hogy soha ne add fel!

U18

2013.10.26. Fáy utca, 11:00

Vasas Kubala Akadémia – Szolnok 0–0 (0–0)

Összeállítás: Győr – Spiegelhalter, Hesz, Kubicza, Busa – Simon, Nagy L., Forgács – Somogyvári, Fischer, Márk Verner

Csere: Somogyvári h. Béres (55.p.), Márk Verner h. Vígh (70.p.)

Domján Norbert, vezetőedző: „ismerkedő” játékot hozott az első 10 perc, méregette egymást a két együttes. A Szolnok csapata a védekezésre helyezte a hangsúlyt, támadásokat csak a mi hibáink utáni kontrákból tudtak vezetni. Kapusunknak, Győr Adriánnak nem is kellett bravúrt bemutatnia, csak egy-két szöglet után lett foglalkoztatva. Az első játékrészben Nagy Levente tálalt Fischer Zsigmond elé, de a vendégek kapusa óriási bravúrral hárította a lövést. A félidő végén a játékvezető került előtérbe: előbb a vendégek egyik védője rúgta telibe centerünk lábát – a síp néma maradt – majd két perc múlva utolsó emberként való kezezést engedett tovább nagyvonalúan a spori. A második játékrészben többször is megdolgoztattuk a vendég kapust – aki mellesleg kitűnő formában védett. Az 55. percben Forgács Bence helyzetét hárította, a 72. percben Spiegelhalter Márk lövését védte bravúrral. Az utolsó percekben is teljesen beszorítottuk a vendégeket, akik továbbra is hősiesen védekeztek. A mérkőzés lefújása előtt teljesen felesleges kiállítások miatt állt a játék, a jövőre nézve ez számunkra probléma, mert a keretünk egyre „szűkebb”.

A játékosaim mentalitására és hozzáállására nem lehet panaszom, a csapat mindent megtett a győzelem megszerzéséért, de ezen a napon nem sikerült gólt szereznünk.

U21

FTC – Vasas Kubala Akadémia 1–1 (0–1)

Kismartoni út, füves edzőpálya, 2013.10.26.

Összeállítás: Lékai S. – Lesták M., Túri D., Kis B., Marcsek Á. – Tóth Cs., Vida M., Simon K. – Szedlár Z., Ádám M., Oláh L.

Csere: Simon K. helyett Dorogi R., Oláh L. helyett Zoltay M., Ádám M. helyett Szilágyi M.

Gól: Kis B.

Késedi Gábor, vezetőedző: Az FTC felújított edzőpályáin mérkőztünk meg mindkét korosztályban a hazai csapattal. Ragyogó időjárási körülmények között játszottunk. Az első percben rögtön egy hatalmas lehetőséggel nyitottunk. Sajnos egy rossz átvétel miatt odalett a lehetőség. Továbbra is koncentráltan dolgoztak a fiúk. Az első 5-6 percben tudatosan és magabiztosan játszott mindenki. Utána visszaesett a társaság és kevesebbet tudta birtokolni a játékszert. Az első félidő felétől ismét folyamatosan javult a csapat játéka. Több labdakihozatalunkat is megpróbálta az ellenfél letámadni, de nagyon szépen kihozták a fiúk a labdát. Több labdát szereztünk középpályán, jobban be tudtuk játszani a szélső zónákat, és ha szükség volt rá kiválóan szűrt a védelem. A támadásaink vége megint nem stimmelt, így több lehetőség is kihasználatlanul maradt. A mentális és érzelmi állapotunk viszont tetszett, a védekezésünk kiválóan működött. Túri Dani és Kis Balázs remekül irányította a védelmi vonalunkat és a középpályánkat is. Ádám Martin kiválóan tartotta meg a labdákat és folyamatos veszélyt jelentett. A pontrúgásoknál határozottak voltunk és nem engedtük veszélyes szituációkat kialakítani az ellenfelet. A félidő vége előtt nem sokkal egy kiválóan elvégzett Lesták Milán szabadrúgást tudott egészen közelről a kapuba pofozni Kis Bazsi. A második félidőben tovább szerettük volna folytatni az előtte mutatott játékot, részletesen átbeszéltük a szükséges teendőket a szünetben. Jól is működött minden, egészen a félidő utolsó percéig. Annyi különbség volt – és ezért nem tudom a srácokat elmarasztalni –, hogy sokkal mélyebben kezdtünk csak védekezni. Érezhető volt a csapaton, hogy ezt a meccset, így ahogy van, le akarják hozni. Gyors kontratámadásokkal operáltunk az esetek többségében. Kevesebbet birtokoltuk a labdát, de szinte helyzethez se engedtük a Ferencvárost. A vége előtt nem sokkal győzelmet jelentő ziccert hibáztunk hatalmas nagy helyzetben. A lehetőség sajnos kimaradt. A mérkőzés utolsó pár perce óriási izgalmakat és fordulatokat hozott. Előbb egy vendég helyzet maradt ki, majd a 92.percben egy szögletet követő kavarodás után a hosszúra átrúgott labdát visszafejelte sikeresen az ellenfél, amibe az egyik hazai játékos reflexszerűen belekapott és a labda a lábak között utat talált a hálóba. Rettenetesen balszerencsés gól volt, a fiúk azonban nem adták fel. Maradt még 40 másodpercük és Ők ezt tökéletesen kihasználták. Egy gyors akcióval eljutottak a támadózónáig, ahol sikeresen kiharcoltak egy szabadrúgást. Szinte mindenki az FTC bűntető területén belül tartózkodott. Szedlár Zoli remekül ívelte be a védelem mögé a labdát, amit Szilágyi Máté a hálóba fejelt. Óriási ünneplés vette kezdetét, amit a partjelzőnek a felemelt zászlója gyorsan le is hűtött. A pályának azon a részén a partjelzőn kívül senki sem tartózkodott, így teljességgel lehetetlen megmondani, hogy helyes döntés volt-e. A hatalmas kavarodás percekig tartott, a feldúlt játékosokat szinte el kellett vontatni a partjelzőtől. Megértem az érzelmi kitörésüket, mert nagyon sokat dolgoztak ezért a győzelemért edzéseken és a mérkőzésen egyaránt. A történtek ellenére minden játékos dicséretet érdemel, mert ha nem is mindig szépen, de hatalmas nagy szívvel és akarattal játszottak az egész találkozó folyamán. Ezen az úton kell továbbmennünk!

Hajrá Vasas! Hajrá Kubala! 

 

 

2013.10.27. 00:00

Vissza

 •   M GY D V P
  1 ETO FC GYŐR 14 9 2 3 29
  2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 14 8 2 4 26
  3 FERENCVÁROSI TC 14 8 1 5 25
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 14 6 4 4 22
  5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 14 5 3 6 18
  6 MTK BUDAPEST 14 4 3 7 15
  7 PUSKÁS AKADÉMIA FC 14 4 2 8 14
  8 DVSC-DLA 14 3 1 10 10
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 20 16 3 1 51
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 13 3 3 42
  3 MTK BUDAPEST 18 8 3 7 27
  4 FERENCVÁROSI TC 19 7 6 6 27
  5 DVSC-DLA 19 6 2 11 20
  6 ETO FC GYŐR 19 4 7 8 19
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 3 5 11 14
  8 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 17 1 5 11 8
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 18 15 2 1 47
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 11 2 6 35
  3 DVSC-DLA 19 11 1 7 34
  4 FERENCVÁROSI TC 18 8 2 8 26
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 18 7 3 8 24
  6 ETO FC GYŐR 17 4 4 9 16
  7 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 18 3 4 11 13
  8 MTK BUDAPEST 17 4 0 13 12
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 19 14 4 1 46
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 13 5 1 44
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 12 3 4 39
  4 DVSC-DLA 19 10 5 4 35
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 19 9 6 4 33
  6 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 8 6 4 30
  7 ETO FC GYŐR 18 8 3 7 27
  8 PMFC 18 8 2 8 26
  9 DVTK 18 6 4 8 22
  10 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 19 7 0 12 21
  11 MTK BUDAPEST 19 5 6 8 21
  12 FERENCVÁROSI TC 19 4 7 8 19
  13 PAKSI FC 18 5 3 10 18
  14 MOL FEHÉRVÁR FC 19 5 3 11 18
  15 UTE 19 2 6 11 12
  16 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 1 1 16 4
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 16 3 0 51
  2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 19 16 0 3 48
  3 FERENCVÁROSI TC 19 15 2 2 47
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 13 2 4 41
  5 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 13 1 4 40
  6 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 19 10 2 7 32
  7 MTK BUDAPEST 19 9 2 8 29
  8 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 7 0 11 21
  9 UTE 19 6 3 10 21
  10 ETO FC GYŐR 18 6 2 10 20
  11 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 19 5 2 12 17
  12 DVTK 18 4 2 12 14
  13 PAKSI FC 18 3 5 10 14
  14 PMFC 18 4 1 13 13
  15 DVSC-DLA 19 3 4 12 13
  16 MOL FEHÉRVÁR FC 19 2 3 14 9
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 12 11 1 0 34
  2 VIADUKT SE BIATORBÁGY 13 3 1 9 10
  3 SOROKSÁR SPORT CLUB 13 9 0 4 27
  4 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 12 8 0 4 24
  5 REAC SPORTISKOLA SE 13 2 0 11 6
  6 DOROGI FC 13 1 1 11 4
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 13 11 1 1 34
  8 BVSC-ZUGLÓ 13 2 1 10 7
  9 BUDAÖRS 12 3 2 7 11
  10 KELEN SC 13 8 2 3 26
  11 UTE 13 6 3 4 21
  12 DUNAHARASZTI MTK 12 5 2 5 17
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 13 12 1 0 37
  2 VIADUKT SE BIATORBÁGY 13 3 2 8 11
  3 SOROKSÁR SPORT CLUB 13 4 1 8 13
  4 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 13 0 2 11 2
  5 REAC SPORTISKOLA SE 13 5 3 5 18
  6 DOROGI FC 13 5 2 6 17
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 13 11 0 2 33
  8 BVSC-ZUGLÓ 13 0 2 11 2
  9 BUDAÖRS 12 3 4 5 13
  10 KELEN SC 13 7 2 4 23
  11 UTE 13 12 1 0 37
  12 DUNAHARASZTI MTK 12 4 2 6 14
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 8 7 0 1 21
  2 DOROGI FC 8 6 1 1 19
  3 NYERGESÚJFALU SE 8 6 1 1 19
  4 ÚFC 8 5 1 2 16
  5 VÁC VÁROS LSE 8 4 1 3 13
  6 BSE PALÓC FARKASOK USE 8 3 0 5 9
  7 CSEPEL FC 8 1 1 6 4
  8 BVSC-ZUGLÓ 8 1 1 6 4
  9 ASTRA-ALEF HFC 8 0 0 8 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 AIRNERGY FC-BMTE 12 11 0 1 33
  2 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 12 8 1 3 25
  3 BUDAÖRS 11 8 1 2 25
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 7 0 4 21
  5 ASTRA-ALEF HFC 11 4 2 5 14
  6 DVTK 12 3 0 9 9
  7 ÚFC 11 2 1 8 7
  8 MERCEDES-KLC 12 0 1 11 1
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 ÚFC 12 11 1 0 34
  2 COMPLEXPRESS-METIS NFC 12 10 1 1 31
  3 MONORI SE 12 9 1 2 28
  4 NYÍRSÉG NŐI SC 11 8 0 3 24
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 12 7 2 3 23
  6 VASAS KUBALA AKADÉMIA 10 4 1 5 13
  7 BVSC-ZUGLÓ 12 3 1 8 10
  8 VÁC-DEÁKVÁR SE 12 3 1 8 10
  9 REAC SISE-FEMINA 11 3 0 8 9
  10 UFC GYÖMRŐ 11 1 0 10 3
  11 BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE (törölve) 0 0 0 0 0
  12 MAGYAR MÉLYÉPÍTŐ-HSE 11 0 0 11 0
               
               
               
               

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu