VKLA Eredmények, értékelések a 11. fordulóból

U14

2013.10.26. szombat 13:00

PMFC – Vasas Kubala Akadémia 4–3 (2–1)

Összeállítás: Bánfalvi D. – Bodnár M., Czibulya R., Temesvári A., Radnó G. – Módly M., Csongvai Á., Nagy B. – Papp M., Bencze M., Kovácsréti M.

Csere: Papp M. helyett Feka M., Bodnár M. helyett Szirmai B., Módly M. helyett Banka G. a szünetben, Nagy B. helyett Csalár Á. (52. p), Kovácsréti M. helyett Hámori Á. (65. p.), Csongvai Á. helyett Borgulya G. (67. p.), Molnár L.

Gól: Bencze M. (75., 80. p., másodikat büntetőből), Kovácsréti M.(5. p.)

Harmati Tamás, vezetőedző: Az első igazi többórás utazásra készültünk a hétvégén – hajnali keléssel, és indulással természetesen –, ugyanis a PMFC csapata várt bennünket egy jó bajnoki mérkőzésre. A fáradtság, az utazás, és aztán a meccsre való várakozás hatása már a bemelegítésnél látszódott a fiúkon. Mégis az 5. percben mi jutottunk előnyhöz. Radnó Geri szöglete után Kovácsréti Márk elé pattant a labda, aki köszönte szépen a lehetőséget és kihasználta a helyzetet (0–1). Ez a gól talán még jobban elaltatta a srácokat, mert ami innentől következett, olyat már nagyon rég nem láttam ettől a csapattól. A PMFC csapata fokozatosan vette át a játék irányítását, míg mi csak kapkodtuk a fejünket az események után. A 14. percben ellenfelünk egy nagy góllal egyenlített (1–1). Majd a 34. percben meg is fordította az eredményt (2–1). A második félidőben már jobban ment a srácoknak, az első öt percben háromszor is a kapussal szemben voltunk, de gólt nem sikerült szereznünk. Először Bencze Márknak lett volna szüksége valami nagy csodára, hogy a 16-oson belül végrehajtott extra csele után talpon tudjon maradni a védőjének „szerelési kísérletét” követően, sajnos a csoda is és a játékvezető sípja is elmaradt! Ezután egy helyzeten belül Bencze Márk is és Szirmai Bence is kapufáig jutott, így maradt a hazai vezetés. A kimaradt helyzeteinkre a 67. és 73. percben megjött a válasz (4–1). Dicséretes, hogy a játékosaim a nagy hátrány ellenére sem törtek össze és törekvéseiket sikerült gólokra váltaniuk. A 75. percben Feka Márk egyéni show-ja után remekül indította Bencze Márkot, aki nagy erővel, pontosan a bal alsóba lőtt (4–2). Az utolsó pillanatokban is próbálkoztunk tovább, a 80. percben Banka Gábort buktatta az ellenfél játékosa, büntetőt ítélt a játékvezető. Bencze Márk állt a labda mögé és higgadtan értékesített is azt, beállítva a 4–3-as végeredményt. Összességében az első félidőben mutatott játék egy kicsit elszomorított, mert nagyon keveset láttam vissza a stílusjegyeinkből. Tudom, hogy fáradtak voltak a fiúk, de akkor is azt gondolom, hogy ennél azért több tudatosságnak kellett volna jellemezni a játékunkat. A második félidő már egy kicsit jobban nézett ki, és ha a helyzeteinket jobban kihasználtuk volna, akkor jobb kedv is uralkodhatott volna hazafelé a buszon. Gratulálok mindkét csapatnak!

Hajrá VASAS KUBALA AKADÉMIA!

U15

PMSC – Vasas Kubala Akadémia 1–3 (0–1)

Pécs, PMSC Kovács-sporttelep, füves pálya, 2013.10.19. 11:00 óra

Összeállítás: Varszámisz – Farkas, Kovács, Bálint, Gál – Garai, Rabatin, Rákos – Bagosi, Szabó, Szegedi.

Csere: Krizsán, Márton, György, Fodor

Gól: Farkas, Gál, Rabatin

Komódi László, vezetőedző: Korai indulás, hosszú út és egy nagyon agresszív, zárt védekezésű ellenfél, aki a kontratámadásait nagyon hatékonyan játssza. Ilyen tényezőkkel kellet megküzdenünk pécsi küldetés során. Nagyon magas tempóban futballozott mindkét csapat. Szerencsére a letámadásainkból szerzett labdákból több helyzetet is ki tudtunk kialakítani, és a vezetést is szereztünk Rabatin Ricsi emeléséből (0–1). Az első félidőben a nagy iram és a meleg is megtépázta a játékosokat. Meg is látszott ez a második félidőben, mert több lett a hiba és a koncentráció is alábbhagyott. A sok-sok kihagyott helyzet majdnem megbosszulta magát, de Varszámisz Dávid visszatérése és bravúrjai a kapuban nagyon jól jöttek ezekben a percekben. Ebben a periódusban már fáradtság látszott a csapaton, de úgy gondolom, hogy végig mi irányítottuk a mérkőzést, igaz a Pécsnek is komoly lehetőségei voltak. Gál Márk és Farkas Mati góljai után eldőlt a mérkőzés. Csak gratulálni tudok a csapatnak az elmúlt hetek teljesítményéért is!

Hajrá Vasas Kubala!

U16

Vasas Kubala Akadémia – Szolnok 4–1 (2–1)

Összeállítás: Démusz – Durso, Egyed, Szilágyi, Szász – Szecsei, Bakó, Micsinai, – Danyis, Pataki, Rabatin.

Gól: Pataki (2), Bakó, Egyed

Csere: Micsinai helyett Komódi (25. p.), Szecsei helyett Erdélyi (30. p.), Durso helyett Bagi, Rabatin helyett Horváth a szünetben, Danyis helyett Junghausz (55. p.), Pataki helyett Halász (70. p.).

Répási László, vezetőedző: Egy győztes csütörtöki mérkőzés után – amely a ceglédi műfüves pályaavató volt – vártuk a mindig erős utánpótlással rendelkező Szolnokot. A mérkőzés sajnos a kezdésnél már hasonlított az eddigi hazai mérkőzéseinkre, a játékvezetőknek megint nem sikerült pontosan elkezdeni a mérkőzést. Próbáltuk a csapatot ettől függetleníteni és végig „meleg” állapotban tartani. Ez nagyon jól sikerült mivel a mérkőzés 10. percében már 2-0 volt a javunkra nagyon szép gólok és támadások után. Aztán a szokásos legveszélyesebb eredmény meghozta „gyümölcsét” azt hittük, hogy a többi gólt az ellenfél majd magának rúgja be és nem kell ezért tovább koncentrálni. Az ellenfél ezt kihasználva szépített. Az első 45 perchez még az is hozzátartozott, hogy két játékos kényszerű cseréjével meg kellett bontani a csapatot a középpályán és ez sem tett jót az összjátéknak. Ahogy az lenni szokott a futballmérkőzéseken, 45 perc elteltével a szünet következett. Ez nekünk jött jobban, mert egy kis „fejmosás” után a csapat a második játékrészben már sokkal koncentráltabban játszott. A fegyelmezett játéknak az lett az eredménye, hogy ismét négy-öt óriási helyzetig jutottunk, ezeket azonban a kapus védte. A támadó és középső harmadban már pontosabban és több mozgással játszottunk. A gólokat jogos büntető után és egy begyakorolt szabadrúgás-variációból szereztük. A mérkőzést értékelve az a véleményem, hogy még van min dolgoznunk mentális oldalon, de ezzel tisztában vagyunk a gyerekekkel együtt, és ezt meg is tesszük. Gratulálok a győzelemhez!

Hajrá Vasas, Hajrá Kubala!

U17

FTC – Vasas Kubala Akadémia 2–2 (1–0)

Népliget, füves pálya, 2013.10.26., 10:00

Összeállítás: Major B. – Kerék, Beschenbacher, Fazekas, Tóth O. – Radics, Csősz, Major M. – Kovács, Nagy, Miletics.

Csere: Miletics helyett Balogh (54. p.), Major M. helyett Marton és Kerék helyett Toberny (mindketten a 60. percben), Nagy helyett Oláh és Radics helyett Tajt (mindketten a 67. percben). Paulovicz (kapus).

Gól: Kovács Dávid (2) a 71. és a 86. percben.

Tóth Csaba, vezetőedző: Rangadóhoz méltó hőfokon, de rosszul kezdtük a mérkőzést egy remekül felújított füves pályán. Nem megfelelően kontrolláltuk a védelmi zónánkat, így többször mögénk kerültek a Fradi támadói. Több veszélyes támadást vezettek az első húsz percben, de az égiek és Major Barna is tett ellenük. A hazai részről kimaradt helyzetekből megindulva a nagy területet kihasználva kontratámadásokat tudtunk vezetni, melyek sajnos a támadózónában elvesztek. Egy veszélyes helyzetünk volt Radics-Major M. összjátékából, de a kapuba tartó labdát egy védő blokkolta. Sajnos nehezítette a feladatunkat, hogy egy fegyelmezetlenség miatt már a 20. percben létszámhátrányba kerültünk. Az idegeskedés és az ellenfél emberelőnye miatt a labdát kevesebb ideig tudtuk birtokolni. Röviddel a félidő előtt a gólt mégis egy ártatlanul előrevágott indítás után kaptuk óriási egyéni hibát követően (1–0). A szünetben megbeszélt csapatszerkezet-váltást követően és a bátrabb játék hatására többet tartózkodtunk a hazaiak térfelén. A védekezésünk ebben az időszakban stabilabbnak látszott az első félidőhöz képest. Röviddel a szünet után létszám-kiegyenlítődés történt, hiszen a Ferencváros védője is megkapta a második sárga lapját és idő előtt mehetett zuhanyozni. A csereként játéklehetőséget kapó játékosok nagyot lendítettek a csapat frissességén és játékán egyaránt. A félidő derekán Kovács Dávid lövése a hosszúban kötött ki (1–1). Az egyenlítő találat nagy érzelmi fellángolást eredményezett a motiváció terén. A létszámhátrány ellenére szinte kiegyenlítődött a játék képe. Oláh Rajmund labdájával Tajti Krisztián került a kapussal szembe, de a belsős kivitelezése a kapufa mellett ment el. Innentől kezdve teljesen uraltuk a játékot, labdabirtoklásunk és támadójátékunk sokkal jobb és hatékonyabb lett. A mérkőzés vége előtt pár perccel megfordítottuk az állást. Fazekas Márk remek labdát adott a védők mögé Kovács Dávidnak, aki a kapus mellett a kapuba gurított (1–2). A találkozónak ekkor még nem volt vége. Egy középpályás labdabirtoklásnál támadásvezetés helyett labdavesztés és védekezési hibasorozat után, zöld-fehér egyenlítés történt (2–2). Ez lett a végeredmény. Nagyot küzdöttek a csapatok és talán reális eredmény született, de nekünk lehet rossz a szánk íze, hiszen a vezetést az utolsó pillanatban engedtük ki a kezünkből. Két pontot vesztettünk, de egyet nyertünk. Ettől függetlenül gratulálok a csapatnak a második félidei teljesítményhez, ami remélem hitet ad egy jó ideig az életben, hogy soha ne add fel!

U18

2013.10.26. Fáy utca, 11:00

Vasas Kubala Akadémia – Szolnok 0–0 (0–0)

Összeállítás: Győr – Spiegelhalter, Hesz, Kubicza, Busa – Simon, Nagy L., Forgács – Somogyvári, Fischer, Márk Verner

Csere: Somogyvári h. Béres (55.p.), Márk Verner h. Vígh (70.p.)

Domján Norbert, vezetőedző: „ismerkedő” játékot hozott az első 10 perc, méregette egymást a két együttes. A Szolnok csapata a védekezésre helyezte a hangsúlyt, támadásokat csak a mi hibáink utáni kontrákból tudtak vezetni. Kapusunknak, Győr Adriánnak nem is kellett bravúrt bemutatnia, csak egy-két szöglet után lett foglalkoztatva. Az első játékrészben Nagy Levente tálalt Fischer Zsigmond elé, de a vendégek kapusa óriási bravúrral hárította a lövést. A félidő végén a játékvezető került előtérbe: előbb a vendégek egyik védője rúgta telibe centerünk lábát – a síp néma maradt – majd két perc múlva utolsó emberként való kezezést engedett tovább nagyvonalúan a spori. A második játékrészben többször is megdolgoztattuk a vendég kapust – aki mellesleg kitűnő formában védett. Az 55. percben Forgács Bence helyzetét hárította, a 72. percben Spiegelhalter Márk lövését védte bravúrral. Az utolsó percekben is teljesen beszorítottuk a vendégeket, akik továbbra is hősiesen védekeztek. A mérkőzés lefújása előtt teljesen felesleges kiállítások miatt állt a játék, a jövőre nézve ez számunkra probléma, mert a keretünk egyre „szűkebb”.

A játékosaim mentalitására és hozzáállására nem lehet panaszom, a csapat mindent megtett a győzelem megszerzéséért, de ezen a napon nem sikerült gólt szereznünk.

U21

FTC – Vasas Kubala Akadémia 1–1 (0–1)

Kismartoni út, füves edzőpálya, 2013.10.26.

Összeállítás: Lékai S. – Lesták M., Túri D., Kis B., Marcsek Á. – Tóth Cs., Vida M., Simon K. – Szedlár Z., Ádám M., Oláh L.

Csere: Simon K. helyett Dorogi R., Oláh L. helyett Zoltay M., Ádám M. helyett Szilágyi M.

Gól: Kis B.

Késedi Gábor, vezetőedző: Az FTC felújított edzőpályáin mérkőztünk meg mindkét korosztályban a hazai csapattal. Ragyogó időjárási körülmények között játszottunk. Az első percben rögtön egy hatalmas lehetőséggel nyitottunk. Sajnos egy rossz átvétel miatt odalett a lehetőség. Továbbra is koncentráltan dolgoztak a fiúk. Az első 5-6 percben tudatosan és magabiztosan játszott mindenki. Utána visszaesett a társaság és kevesebbet tudta birtokolni a játékszert. Az első félidő felétől ismét folyamatosan javult a csapat játéka. Több labdakihozatalunkat is megpróbálta az ellenfél letámadni, de nagyon szépen kihozták a fiúk a labdát. Több labdát szereztünk középpályán, jobban be tudtuk játszani a szélső zónákat, és ha szükség volt rá kiválóan szűrt a védelem. A támadásaink vége megint nem stimmelt, így több lehetőség is kihasználatlanul maradt. A mentális és érzelmi állapotunk viszont tetszett, a védekezésünk kiválóan működött. Túri Dani és Kis Balázs remekül irányította a védelmi vonalunkat és a középpályánkat is. Ádám Martin kiválóan tartotta meg a labdákat és folyamatos veszélyt jelentett. A pontrúgásoknál határozottak voltunk és nem engedtük veszélyes szituációkat kialakítani az ellenfelet. A félidő vége előtt nem sokkal egy kiválóan elvégzett Lesták Milán szabadrúgást tudott egészen közelről a kapuba pofozni Kis Bazsi. A második félidőben tovább szerettük volna folytatni az előtte mutatott játékot, részletesen átbeszéltük a szükséges teendőket a szünetben. Jól is működött minden, egészen a félidő utolsó percéig. Annyi különbség volt – és ezért nem tudom a srácokat elmarasztalni –, hogy sokkal mélyebben kezdtünk csak védekezni. Érezhető volt a csapaton, hogy ezt a meccset, így ahogy van, le akarják hozni. Gyors kontratámadásokkal operáltunk az esetek többségében. Kevesebbet birtokoltuk a labdát, de szinte helyzethez se engedtük a Ferencvárost. A vége előtt nem sokkal győzelmet jelentő ziccert hibáztunk hatalmas nagy helyzetben. A lehetőség sajnos kimaradt. A mérkőzés utolsó pár perce óriási izgalmakat és fordulatokat hozott. Előbb egy vendég helyzet maradt ki, majd a 92.percben egy szögletet követő kavarodás után a hosszúra átrúgott labdát visszafejelte sikeresen az ellenfél, amibe az egyik hazai játékos reflexszerűen belekapott és a labda a lábak között utat talált a hálóba. Rettenetesen balszerencsés gól volt, a fiúk azonban nem adták fel. Maradt még 40 másodpercük és Ők ezt tökéletesen kihasználták. Egy gyors akcióval eljutottak a támadózónáig, ahol sikeresen kiharcoltak egy szabadrúgást. Szinte mindenki az FTC bűntető területén belül tartózkodott. Szedlár Zoli remekül ívelte be a védelem mögé a labdát, amit Szilágyi Máté a hálóba fejelt. Óriási ünneplés vette kezdetét, amit a partjelzőnek a felemelt zászlója gyorsan le is hűtött. A pályának azon a részén a partjelzőn kívül senki sem tartózkodott, így teljességgel lehetetlen megmondani, hogy helyes döntés volt-e. A hatalmas kavarodás percekig tartott, a feldúlt játékosokat szinte el kellett vontatni a partjelzőtől. Megértem az érzelmi kitörésüket, mert nagyon sokat dolgoztak ezért a győzelemért edzéseken és a mérkőzésen egyaránt. A történtek ellenére minden játékos dicséretet érdemel, mert ha nem is mindig szépen, de hatalmas nagy szívvel és akarattal játszottak az egész találkozó folyamán. Ezen az úton kell továbbmennünk!

Hajrá Vasas! Hajrá Kubala! 

 

 

2013.10.27. 00:00

Vissza

 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 30 23 4 3 73
  2 PMFC 30 22 4 4 70
  3 MOL VIDI FC 30 21 3 6 66
  4 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 30 21 2 7 65
  5 ZTE AKADÉMIA 30 15 8 7 53
  6 UTE 30 15 2 13 47
  7 PAKSI FC 30 13 6 11 45
  8 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 30 14 2 14 44
  9 ÚFC 30 12 5 13 41
  10 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 30 12 4 14 40
  11 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 30 9 3 18 30
  12 SZOLNOKI MÁV UP. FC 30 9 2 19 29
  13 GYIRMÓT SE GYŐR 30 8 3 19 27
  14 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 30 8 1 21 25
  15 BUDAI FUTBALL CLUB 30 6 5 19 23
  16 SZEKSZÁRDI UFC 30 2 6 22 12
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 30 20 7 3 67
  2 MOL VIDI FC 30 19 5 6 62
  3 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 30 18 8 4 62
  4 UTE 30 19 4 7 61
  5 ÚFC 30 14 8 8 50
  6 PAKSI FC 30 14 6 10 48
  7 ZTE AKADÉMIA 30 13 8 9 47
  8 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 30 12 8 10 44
  9 SZOLNOKI MÁV UP. FC 30 12 6 12 42
  10 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 30 11 6 13 39
  11 PMFC 30 11 5 14 38
  12 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 30 8 9 13 33
  13 GYIRMÓT SE GYŐR 30 8 6 16 30
  14 BUDAI FUTBALL CLUB 30 6 5 19 23
  15 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 30 6 5 19 23
  16 SZEKSZÁRDI UFC 30 0 2 28 2
 •   M GY D V P
  1 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 30 23 3 4 72
  2 MOL VIDI FC 30 19 2 9 59
  3 UTE 30 15 7 8 52
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 30 16 3 11 51
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 30 15 3 12 48
  6 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 30 14 5 11 47
  7 BUDAI FUTBALL CLUB 30 13 7 10 46
  8 ZTE AKADÉMIA 30 13 6 11 45
  9 PAKSI FC 30 13 5 12 44
  10 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 30 12 8 10 44
  11 GYIRMÓT SE GYŐR 30 13 4 13 43
  12 ÚFC 30 12 7 11 43
  13 PMFC 30 11 6 13 39
  14 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 30 8 3 19 27
  15 SZOLNOKI MÁV UP. FC 30 5 0 25 15
  16 SZEKSZÁRDI UFC 30 2 3 25 9
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 30 24 4 2 76
  2 HONVÉD-MFA 30 21 6 3 69
  3 MTK BUDAPEST 30 16 8 6 56
  4 FERENCVÁROSI TC 30 15 6 9 51
  5 MOL VIDI FC 30 15 6 9 51
  6 DVSC-DLA 30 14 6 10 48
  7 ETO FC GYŐR 30 11 9 10 42
  8 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 30 11 8 11 41
  9 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 30 12 4 14 40
  10 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 30 10 7 13 37
  11 UTE 30 10 5 15 35
  12 DVTK 30 10 3 17 33
  13 PMFC 30 8 4 18 28
  14 VASAS KUBALA AKADÉMIA 30 7 6 17 27
  15 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 30 7 2 21 23
  16 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 30 5 4 21 19
 •   M GY D V P
  1 HONVÉD-MFA 30 23 2 5 71
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 30 21 5 4 68
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 30 20 3 7 63
  4 DVSC-DLA 30 19 5 6 62
  5 MTK BUDAPEST 30 17 4 9 55
  6 FERENCVÁROSI TC 30 16 5 9 53
  7 DVTK 30 13 2 15 41
  8 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 30 11 6 13 39
  9 ETO FC GYŐR 30 11 5 14 38
  10 MOL VIDI FC 30 9 6 15 33
  11 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 30 8 7 15 31
  12 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 30 9 3 18 30
  13 PMFC 30 8 5 17 29
  14 UTE 30 8 4 18 28
  15 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 30 7 3 20 24
  16 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 30 5 5 20 20
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 22 20 2 0 62
  2 FERENCVÁROSI TC 22 18 1 3 55
  3 BUDAÖRS 22 14 3 5 45
  4 DUNAHARASZTI MTK 22 12 3 7 39
  5 REAC SPORTISKOLA SE 22 10 3 9 33
  6 SOROKSÁR SPORT CLUB 22 9 4 9 31
  7 KELEN SC 22 8 6 8 30
  8 VIADUKT SE BIATORBÁGY 22 9 1 12 28
  9 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 22 4 5 13 17
  10 BVSC-ZUGLÓ 22 4 4 14 16
  11 UTE 22 3 4 15 13
  12 DOROGI FC 22 3 0 19 9
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 22 18 4 0 58
  2 UTE 22 17 1 4 52
  3 KELEN SC 22 14 4 4 46
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 22 14 2 6 44
  5 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 22 11 8 3 41
  6 DUNAHARASZTI MTK 22 7 5 10 26
  7 SOROKSÁR SPORT CLUB 22 7 4 11 25
  8 VIADUKT SE BIATORBÁGY 22 7 4 11 25
  9 BVSC-ZUGLÓ 22 6 3 13 21
  10 BUDAÖRS 22 4 4 14 16
  11 REAC SPORTISKOLA SE 22 2 4 16 10
  12 DOROGI FC 22 2 3 17 9
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC 16 13 2 1 41
  2 FC HATVAN 16 11 2 3 35
  3 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 16 11 0 5 33
  4 VÁC VLSE 16 7 2 7 23
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 16 7 1 8 22
  6 DVTK 16 6 3 7 21
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 16 5 2 9 17
  8 BALMAZÚJVÁROSI FC 16 5 2 9 17
  9 KAZINCBARCIKA 16 0 0 16 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 14 12 2 0 38
  2 AIRNERGY FC-BMTE 14 12 1 1 37
  3 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 14 8 1 5 25
  4 DLA-DEAC 14 8 0 6 24
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 14 6 2 6 20
  6 MERCEDES-KLC 14 2 2 10 8
  7 DVTK 14 2 1 11 7
  8 ÚFC 14 1 1 12 4
  9 KŐBÁNYÁÉRT FNLA (törölve) 0 0 0 0 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu