U19 Gál Márk értékelte a Győr elleni bajnokit

Hétvégén a tabella végén elhelyezkedő ETO FC Győr otthonába látogatott U19-es korosztályunk, a mérkőzést ezúttal Gabala Ferenc vezetőedző keretéből Gál Márk értékelte.

-A találkozó előtt úgy éreztük, hogy mi vagyunk az esélyesek, de a meccs nem így kezdődött. Rengetek hibával játszottunk és ezekből a hibákból több helyzete is adódott az ellenfélnek. A második félidőre rendeztük sorainkat, kevesebb hibával játszottunk, ennek köszönhetően rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. Sajnos még a kihagyhatatlant is kihagytuk, egyszerűen nem tudtunk gólt szerezni. Jött a 91. perc és félpályáról egy szabadrúgást követően 15-16 méterről fejelt nekünk gólt az ellenfél védője. Rendkívül rosszul érintett bennünket ez a meccs, mert erősebb csapatokat vertünk meg az utóbbi időben.

Szombaton van lehetőség javítani, hiszen a 13 órától kezdődő bajnoki mérkőzésre a DVSC-DLA együttese érkezik a Fáy utcába.

-Hétvégén Debrecen együttese látogat hozzánk, ahol mindenféleképpen a győzelem a cél. Nehéz mérkőzésünk lesz, de ha szeretnénk dobogón végezni, akkor több pontot nem veszíthetünk!

2017.04.21. 08:14

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu