U14 Görbe Márton értékelte a Kaposvári Rákóczi elleni bajnokit

A húsvéti, négy napos hosszú hétvége miatt több mérkőzés is előre lett hozva, így a Vasas Kubala Akadémia U14-es korosztályának találkozója is. Görbe Márton értékelte csapata teljesítményét, ellenfelük a Kaposvári Rákóczi BFLA együttese volt.

-Pénteken Kaposvár csapatát fogadtuk, és bár mi játszottuk a szép játékot, de nem szerveztük le a védekezést és nem használtuk ki a helyzeteinket, így végül ők nyertek. Sajnos én is és a csapat is több taktikai fegyelmezetlenséget követtünk el, ezt nem engedhetjük meg magunknak. Fizikálisan jó csapat ellen játszottunk, de jó játékkal és sok mozgással meg tudtuk volna őket verni. Sok labdát vesztettünk, de amikor nálunk volt a labda, akkor sem húztuk ki eléggé a területet, középpályán nem vettük fel irányba a labdát, így nem tudtunk építkezni előre.

Szombaton Székesfehérvárra utazik Pál Zoltán vezetőedző korosztálya. Ellenfelünk az a Videoton FC lesz, akik jelenleg a tabella hátsó részében foglalja el helyét.

-Most gödörben van a csapat, de ki fogunk belőle jönni, így hétvégén a Videoton FC ellen csak a győzelem az elfogadható. A hetet már úgy kezdtük, hogy minden erőnket a hibáink kijavítására fordítottuk. Ősszel sikerült megverni mostani ellenfelünket szép focival, s bár ők is azt a játékot képviselik mint mi, fizikálisan nem jobbak.

2017.04.21. 12:34

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu