U17 Szabó Levente értékelte a Győr elleni döntetlent

Szabó Leventéhez és U17-es korosztályához szombaton az ETO FC Győr csapata érkezett. Kemény összecsapásra lehetett számítani, s bár a győzelem a szép gólok ellenére nem sikerült, értékes egy pontot tudtak itthon tartani akadémistáink.

-Hétvégén Győr együttesét fogadtuk hazai pályán. Az eddigi három meccsünk nagyon kemény volt, így ez a bajnoki mérkőzés is annak ígérkezett. A találkozó elején inkább a mi akaratunk érvényesült, de mindezt nem tudtuk gólra váltani, az első félidő végén viszont egy labdaszerzés utáni gyors támadás végén megszereztük a vezetést. A félidő végén a Győr egyenlített, így döntetlennel mentünk pihenőre. A második félidőben gyorsan kaptunk egy gólt, ezután az ellenfelünk visszaállt öt védőre és egy kicsit védekezőbb játékra. Veszélyesebbnek mondható kontrákból egyszer-kétszer zavart tudtak okozni, de gólt mégis mi szereztünk. Ezután lett volna esélyünk megnyerni a meccset, de végül maradt a döntetlen. Szerintem megérdemeltük volna a győzelmet, de majd szombaton Debrecenben!

Akadémistáink pénteken Debrecenbe utaznak, hogy másnap a bajnokság következő fordulójában lépjenek pályára. Ellenfelünk az a DVSC-DLA lesz, amely éppen csak előttünk helyezkedik el a tabellán.

-Van törleszteni valónk ellenük mind az itthoni, mind az ottani meccs miatt. Én egy kiegyensúlyozott meccset várok és győzelmet. Sajnos most nem tudok ott lenni a csapattal, de tudom, hogy így is mindent megtesznek a győzelemért és tudom, hogy ez sikerülni fog nekik!

2017.04.21. 16:47

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu