VKLA Túl vagyunk a negyedik fordulón

U14

2013.09.07. szombat, 15:00

Vasas Kubala Akadémia – Paks 5-1 (2-1)

VKLA: Bánfalvi D. - Csongvai Á, Czibulya R., Temesvári A., Radnó G. – Banka G., Váradi M., Csalár Á. -Hámori Á., Szirmai B., Feka M.

Csere: Kovácsréti M. – Csalár Á. helyett, Fialovszky M. – Hámori Á. helyett, Bodnár M. –  Csongvai Á. helyett a szünetben, Dankó M. –  Banka G. helyett, Borgulya G. – Feka M. helyett az 50. percben

Gól: Temesvári A. (18’), Hámori Á. (21’), Szirmai B.(46’,65’), Kovácsréti M. (76’)

Vezetőedző: Harmati Tamás

Harmati Tamás, vezetőedző: A mérkőzésünk 20 perces késéssel kezdődött, így a csapatok közel ötven perces bemelegítéssel készültek a bajnoki találkozóra, ami láthatóan nem igazán tett jót a meccs ritmusának, tempójának. Az első perctől mi tudtunk dominálni, és jobbára az ellenfél térfelén folyt a játék, de a gól még váratott magára. A 18. percben Banka Gábor szöglete után Temesvári Attila szerezte meg a vezetést (1-0). A gól, egy kicsit megtörte a Paks csapatát és ezt Hámori Ákos használta ki a 21. percben egy szép lövéssel (2-0). Ez volt az a pillanat, amikor a csapat majdnem minden tagja olyan szinten visszaváltott, hogy ebből az állapotból a félidőben már nem is tudtunk kijönni, még ellenfelünk szépítése sem tudta játékunkat változásra bírni. A második félidő már valamivel jobban nézett ki, folyamatos nyomás alá helyeztük a Paksiak kapuját, és akár több góllal nyerhettünk volna, ha lehetőségeinket jobban kihasználjuk. A 46. percben Szirmai Bence megtörte az „átkot” és végre megszerezte első vasasos gólját, majd a 65. percben egyből a másodikat is, előbb Feka Márk, majd Radnó Geri szolgálta ki a támadót. A meccs hajrájában, a 76. percben Kovácsréti Márk szerezte csapatunk utolsó, ötödik gólját. Az ötletesen, kreatívan futballozó középpályás Váradi Márk forintos labdáját váltotta gólra. Összességében azt gondolom, hogy nem volt túl sok ebben a mérkőzésben, de mi a kevésből sem tudtunk mindent kivenni. A gyerekeknek ebből tanulniuk kell, ha valóban minden pályán töltött percet arra akarnak használni, hogy fejlődjenek. Biztos vagyok benne, hogy a jövő héten ez már másképp lesz. Gratulálok mindkét csapatnak!

Hajrá VASAS KUBALA AKADÉMIA!

U15

Vasas Kubala Akadémia – Paksi FC 3–0 (1–0)

Budapest, Illovszky Rudolf Stadion, műfüves pálya, 2013.09.07. 13:00 óra

Összeállítás: Fodor – Papp, Kiss, Bálint, Csibra – Kovács, Rákos, Szegedi – Farkas, Szabó, Gál.

Csere: Bencze, Bagosi, Rabatin, Garai, György.

Gól: Szegedi, Farkas, Rabatin

Komódi László, vezetőedző: Ez volt az első nehéz mérkőzésünk és sikeresek tudtunk maradni. Úgy gondolom, hogy ezt a győzelmet is megérdemeltük, mert végig kontrolláltuk a játékot és szinte csak a mi akaratunk érvényesült. Az első félidőben a letámadásaink nem működtek, mert ellenfelünk nem igazán erőltette a játék építését. Az ő stílusuk a hosszú indításokra épült, amit mi nagyon jól levédekeztünk. Labdaszerzés után jól játszottuk meg az üres területekbe beinduló játékosainkat és ebből több gólhelyzetet alakítottunk ki. Dicséretes, hogy továbbra is csapatban gondolkodunk, és mindig van valaki, aki meg tudja segíteni a társát védekezésben és támadásban is egyaránt. Nagyon jól szálltak be a második félidős játékosok is: motiváltan és kreatívan futballoztak. Örülök, hogy a stílus és a játék mellett végre versenyeznek a fiúk!

Hajrá Vasas Kubala! 

U16

Szt.István-Vasas 3 -1 (2-0)

Összeállítás: Lőrincz-Durso, Borvető, Molnár, Halász-Komódi, Micsinai, Pataki-Pápai, Erdélyi, Márton

Csere: Halász-Bakó 30', Pápai-Horváth, Erdélyi-Danyis, szünetben
Durso-Egyed 70', Pataki-Szecsei 73', Borvető-Gulyás 80'

Gól: Márton 75'

Répási László, vezetőedző

Sajnos ugyanott folytattuk, ahol múlt héten abbahagytuk. Rengeteg helyzet alakítottunk ki, de mind kimarad. A mai mérkőzésen hét helyzetünk volt. Az ellenfél eléggé egyszerű játékot játszott, azonban azt eredményes tette. Hosszú előre rúgott labdákkal kontra játékra rendezkedtek be, három helyzetből rúgták a gólokat. A csapat  nagy nyomás alatt tartotta az ellenfelet, de a középpályán a sok eladott passzból az ellenfél  játszani tudta a kontra játékot és sajnos végig tudta vinni azokat. A huszadik percben történt kiállítás után átszerveztük a csapatott és így is tíz emberrel a labdabirtoklás 80-20% volt a mi javunkra. Helyzeteket alakítottunk ki, de ezeket mind kihagytuk. A szépítő gólunkat a 75. percben szereztük és a hátralévő negyedórában megint három helyzet maradt ismét kihasználatlanul. A mérkőzést az a csapat nyeri, amelyik berúgja a helyzeteit, ezen a hétvégén sajnos ismét nem mi voltunk ezek. A játékban sokat léptünk előre, de a helyzet kihasználásunk az nem jó. Megyünk tovább azon az úton, amit elkezdtünk és még koncentráltabban dolgozunk a gyerekkel.

Hajrá Vasas, Hajrá Kubala!

 

U17

Vasas Kubala Akadémia – Honvéd 0-3 (0-3)

Fáy utca, műfüves pálya, 2013.09.07. 9:00 óra

Összeállítás: Major B. – Tóth O., Toberny, Beschenbacher, Tóth Zs. – Radics, Major M., Balogh – Oláh, Tímár, Tajti.

Csere: Orbán – Tajti helyett a szünetben, Miletics – Oláh helyett és Kerék – Tóth O. helyett az 56. percben és Fazekas – Major M. helyett a 68. percben. Paulovicz (kapus)                                                                  

Tóth Csaba, vezetőedző:

Az első félidőt a profi mérkőzés előtti felkészülés ellenére igen gyengén sikerült lejátszanunk. Készültünk a Honvéd letámadásából, melyet többségben jól oldottunk meg, így labdakihozatalainkkal a közép harmadba kerültünk, de a további építkezések gyorsan erejüket vesztették. Egyrészt nem tudtuk birtokolni a labdát, a bátortalan játék, a kevés mozgás mennyiség és a jó technikai kivitelezés hiányai miatt. Másrészt a piros-feketék agresszív védekezése volt az ellenfél térfelén az állandó labdavesztés oka. Mégis a Honvéd gólokhoz a mi segítségünk kellett. Az első gólnál a mi birtokunkba lévő labdát adtuk az ellenfél támadóinak, a másodiknál a középpályán szerzett labdát veszítettük el, míg a harmadik találatnál az alapvonalon szereltünk szabálytalanul és a büntetőt értékesítették (0-3). A második játékrészben máshogy közlekedtünk a pályán. Bátrabban játszottuk a játékunkat, és dominanciát szép lassan kezdtük magunkhoz venni. A labdát többet birtokoltuk és a védelmi zónánkban agresszívabban védekeztünk. Sajnos a támadózónában továbbra sem voltunk hatékonyak, inkább csak lehetőségeink voltak, mint sem helyzeteink. Így csak a játék képe változott az eredmény már nem. Összességében az első félidőben mutatott gyámoltalan és hit nélkül játék, okozta a mai teljesítményünket. Nem éreztem azt az elszántságot, melyet egy ilyen rangadón kellene mutatni. Remélem, hogy mielőbb teljes lesz a keret a sérültek és hiányzók tekintetében, hogy megfelelő versenyhelyzet alakuljon ki. Mielőbbi felépülést kívánok Tajti Krisztiánnak a csapat nevében is.

 

 

U18

2013.09.07. Láng Vasas Sportcentrum, műfüves pálya, 09:00

Vasas Kubala Akadémia - Szent István 3-0 (1-0)

Összeállítás: Győr - Kubicza, Hesz, Orosz, Baglyas - Dinka, Nagy L., Forgács - Spiegelhalter, Szilágyi, Vogel

Cserék: Baglyas h. Busa (55.p.), Dinka h. Kollár (55.p.), Spiegelhalter h. Rabatin (55.p.), Szilágyi h. Fischer (55.p.), Vogel h. Weiland (55.p.), Forgács h. Béres (70.p.)

Gólszerzők: Szilágyi, Nagy L. (11-ből), Weiland

Domján Norbert, vezetőedző: Jól kezdtük a mérkőzést, már a 2. percben megszereztük a vezetést. Egy formás támadás végén Forgács Bence pörgette át a labdát a hazai portás felett, melyet végül Szilágyi Máté lőtt a hálóba (0-1). A vezető találat jó hatással volt a csapatra, mert magabiztosan és jól játszottak a srácok. Ellenfelünk 20 perc elteltével vette fel a játék ritmusát, mivel nem tudtuk megszerezni a második gólunkat szép lassan nyílt mérkőzés lett a találkozóból. A Szent István két támadóval játszott és az idősebb játékosok ellen végig nagyon fegyelmezett játékra volt szükségünk. A védelemmel és a csapat együttes védekezésével elégedett voltam, az 55. percben mondhatni sort cseréltünk (5 játékos is a pályára lépett). A becserélt játékosok 15 percig nehezebben lendültek játékba, de miután felvették a ritmust jó teljesítményt nyújtottak. A 78. percben az agilisan játszó Rabatin Norbertet rúgták fel a büntető területen belül, a jogos 11-est a jó teljesítményt nyújtó Nagy Levente váltotta gólra (0-2). A 85. percben sikerült bebiztosítani a győzelmünket, Kubicza Patrik keresztlabdája után Weiland Maximilián lépett ki a védők között és végül okosan a hosszú sarokba passzolta a labdát (0-3). Összességében nagyon hasznos és jó iramú mérkőzést játszottunk egy jól felkészített kulturált csapat ellen, a végeredmény lehetett volna szorosabb is. Ez a mérkőzés most megmutatta, hogy jó erőfelmérő lesz a bajnokság a csapatnak, mivel az idősebb játékosok ellen 90 percen keresztül koncentrálni kell.

Gratulálok a CSAPATNAK a jó játékhoz és a győzelem megszerzéséhez is!

 

U21

Vasas Kubala Akadémia - MFA 1-1 (0-0)

Fáy u. műfüves edzőpálya - 2013.09.07

Összeállítás: Németh M. – Tóth T., Túri D., Kis B., Marcsek Á. – Tóth Cs., Simon M.,Gálfi L. – Szedlár Z., Ádám M., Oláh L.

Csere: Oláh L. helyett Zoltay M., Simon M. helyett Dorogi R., Tóth T. helyett, Lesták M.

Gól: Ádám M. (37. perc)

Vezetőedző: Késedi Gábor

Késedi Gábor, vezetőedző:

Egyértelműen a győzelmet tűztük ki célul a mérkőzés előtt. Pár perc kivételével uraltuk az egész találkozót, de valahogy a mindent átütő erő hiányzott a csapatból. Akkor robbantottunk megint érzelmileg, amikor az ellenfél jutott vezetéshez. Ellenfelünk a félpályától húzott egy erős védelmi vonalat és kereste a hibáinkat és a kontrázási lehetőséget. Mi folyamatosan próbálkoztunk a védelmük megbontásával. Nagyon nehéz dolga volt a csapatnak, mert rettenetesen szűk területek maradtak támadásban és közben félszemmel mindig figyelni kellett a kontra lehetőségeket. Ami nagyon tetszett, hogy a heti edzésmunka után visszatámadásban sokkal aktívabb volt a csapat. Ennek köszönhetően egészen a második félidőig igazán komoly kontra lehetőség nem adódott a vendégek előtt. Tudtuk kontrolálni a labdavesztéseket és jól kezeltük a magasabb védekezésünk mögötti területet is. Egyértelműen, az igazi erő, dinamizmus és sokszor a technikai pontosság hiányzott a támadásainkból. Lassan forgattuk az akciókat vagy túl korán csináltunk súlypontáthelyezést. Ellenfelünk simán tolódással lezárta a területeket. Kevés igazi betörést tudtunk kezdeményezni a támadózónájukba akár a széleken, akár a pálya tengelye mellett. A labdabirtoklási fölényünk zömében a támadózóna kezdetéig tartott és ez nem jó dolog továbbra sem. Ami sajnálatos, hogy tudtuk, hogy a pontrúgásokra különösen nagy hangsúlyt fektet az ellenfél és mi mégis egy szabadrúgásból kaptunk gólt. A bekapott találat után megint váltott a csapat. Felpörögtek, többen is még jobban támadtunk. Gyorsan sikerült egyenlítenünk. Marcsek Ákos kiválóan ment el a baloldalon, centerezését Dorogi Renátó pörgette nagyon ügyesen a kapura. Ezt még a kapus sikeresen kitolta a visszapattanó labdába Renátó kicsit belepiszkált, ami így Ádám Martin elé került, aki habozás nélkül a hálóba helyezett. Megérdemelt egyenlítés volt. A hátralévő időben még nyomást gyakoroltunk az ellenfélre, de a győzelmet már nem sikerült kicsikarnunk. Összességében úgy érzem, hogy egy kicsit tudatosabb és bátrabb támadójátékkal 3 ponthoz juthattunk volna. A vendégcsapat masszív védekezést épített fel és várta a kínálkozó alkalmat, ami a második félidőben el is jött neki. Mi nem tudtunk óriási helyzeteket kidolgozni és igazi fölényt kiharcolni a támadózónában. A döntetlen a tények tükrében megérdemeltnek mondható. Csak így tovább srácok!

Hajrá Vasas! Hajrá Kubala!

2013.09.07. 00:00

Vissza

 •   M GY D V P
  1 ETO FC GYŐR 14 9 2 3 29
  2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 14 8 2 4 26
  3 FERENCVÁROSI TC 14 8 1 5 25
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 14 6 4 4 22
  5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 14 5 3 6 18
  6 MTK BUDAPEST 14 4 3 7 15
  7 PUSKÁS AKADÉMIA FC 14 4 2 8 14
  8 DVSC-DLA 14 3 1 10 10
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 20 16 3 1 51
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 13 3 3 42
  3 MTK BUDAPEST 18 8 3 7 27
  4 FERENCVÁROSI TC 19 7 6 6 27
  5 DVSC-DLA 19 6 2 11 20
  6 ETO FC GYŐR 19 4 7 8 19
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 3 5 11 14
  8 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 17 1 5 11 8
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 18 15 2 1 47
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 11 2 6 35
  3 DVSC-DLA 19 11 1 7 34
  4 FERENCVÁROSI TC 18 8 2 8 26
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 18 7 3 8 24
  6 ETO FC GYŐR 17 4 4 9 16
  7 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 18 3 4 11 13
  8 MTK BUDAPEST 17 4 0 13 12
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 19 14 4 1 46
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 13 5 1 44
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 12 3 4 39
  4 DVSC-DLA 19 10 5 4 35
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 19 9 6 4 33
  6 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 8 6 4 30
  7 ETO FC GYŐR 18 8 3 7 27
  8 PMFC 18 8 2 8 26
  9 DVTK 18 6 4 8 22
  10 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 19 7 0 12 21
  11 MTK BUDAPEST 19 5 6 8 21
  12 FERENCVÁROSI TC 19 4 7 8 19
  13 PAKSI FC 18 5 3 10 18
  14 MOL FEHÉRVÁR FC 19 5 3 11 18
  15 UTE 19 2 6 11 12
  16 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 1 1 16 4
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 16 3 0 51
  2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 19 16 0 3 48
  3 FERENCVÁROSI TC 19 15 2 2 47
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 13 2 4 41
  5 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 13 1 4 40
  6 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 19 10 2 7 32
  7 MTK BUDAPEST 19 9 2 8 29
  8 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 7 0 11 21
  9 UTE 19 6 3 10 21
  10 ETO FC GYŐR 18 6 2 10 20
  11 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 19 5 2 12 17
  12 DVTK 18 4 2 12 14
  13 PAKSI FC 18 3 5 10 14
  14 PMFC 18 4 1 13 13
  15 DVSC-DLA 19 3 4 12 13
  16 MOL FEHÉRVÁR FC 19 2 3 14 9
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 12 11 1 0 34
  2 VIADUKT SE BIATORBÁGY 13 3 1 9 10
  3 SOROKSÁR SPORT CLUB 13 9 0 4 27
  4 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 12 8 0 4 24
  5 REAC SPORTISKOLA SE 13 2 0 11 6
  6 DOROGI FC 13 1 1 11 4
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 13 11 1 1 34
  8 BVSC-ZUGLÓ 13 2 1 10 7
  9 BUDAÖRS 12 3 2 7 11
  10 KELEN SC 13 8 2 3 26
  11 UTE 13 6 3 4 21
  12 DUNAHARASZTI MTK 12 5 2 5 17
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 13 12 1 0 37
  2 VIADUKT SE BIATORBÁGY 13 3 2 8 11
  3 SOROKSÁR SPORT CLUB 13 4 1 8 13
  4 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 13 0 2 11 2
  5 REAC SPORTISKOLA SE 13 5 3 5 18
  6 DOROGI FC 13 5 2 6 17
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 13 11 0 2 33
  8 BVSC-ZUGLÓ 13 0 2 11 2
  9 BUDAÖRS 12 3 4 5 13
  10 KELEN SC 13 7 2 4 23
  11 UTE 13 12 1 0 37
  12 DUNAHARASZTI MTK 12 4 2 6 14
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 8 7 0 1 21
  2 DOROGI FC 8 6 1 1 19
  3 NYERGESÚJFALU SE 8 6 1 1 19
  4 ÚFC 8 5 1 2 16
  5 VÁC VÁROS LSE 8 4 1 3 13
  6 BSE PALÓC FARKASOK USE 8 3 0 5 9
  7 CSEPEL FC 8 1 1 6 4
  8 BVSC-ZUGLÓ 8 1 1 6 4
  9 ASTRA-ALEF HFC 8 0 0 8 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 AIRNERGY FC-BMTE 12 11 0 1 33
  2 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 12 8 1 3 25
  3 BUDAÖRS 11 8 1 2 25
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 7 0 4 21
  5 ASTRA-ALEF HFC 11 4 2 5 14
  6 DVTK 12 3 0 9 9
  7 ÚFC 11 2 1 8 7
  8 MERCEDES-KLC 12 0 1 11 1
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 ÚFC 12 11 1 0 34
  2 COMPLEXPRESS-METIS NFC 12 10 1 1 31
  3 MONORI SE 12 9 1 2 28
  4 NYÍRSÉG NŐI SC 11 8 0 3 24
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 12 7 2 3 23
  6 VASAS KUBALA AKADÉMIA 10 4 1 5 13
  7 BVSC-ZUGLÓ 12 3 1 8 10
  8 VÁC-DEÁKVÁR SE 12 3 1 8 10
  9 REAC SISE-FEMINA 11 3 0 8 9
  10 UFC GYÖMRŐ 11 1 0 10 3
  11 BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE (törölve) 0 0 0 0 0
  12 MAGYAR MÉLYÉPÍTŐ-HSE 11 0 0 11 0
               
               
               
               

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu