VKLA Túl vagyunk a negyedik fordulón

U14

2013.09.07. szombat, 15:00

Vasas Kubala Akadémia – Paks 5-1 (2-1)

VKLA: Bánfalvi D. - Csongvai Á, Czibulya R., Temesvári A., Radnó G. – Banka G., Váradi M., Csalár Á. -Hámori Á., Szirmai B., Feka M.

Csere: Kovácsréti M. – Csalár Á. helyett, Fialovszky M. – Hámori Á. helyett, Bodnár M. –  Csongvai Á. helyett a szünetben, Dankó M. –  Banka G. helyett, Borgulya G. – Feka M. helyett az 50. percben

Gól: Temesvári A. (18’), Hámori Á. (21’), Szirmai B.(46’,65’), Kovácsréti M. (76’)

Vezetőedző: Harmati Tamás

Harmati Tamás, vezetőedző: A mérkőzésünk 20 perces késéssel kezdődött, így a csapatok közel ötven perces bemelegítéssel készültek a bajnoki találkozóra, ami láthatóan nem igazán tett jót a meccs ritmusának, tempójának. Az első perctől mi tudtunk dominálni, és jobbára az ellenfél térfelén folyt a játék, de a gól még váratott magára. A 18. percben Banka Gábor szöglete után Temesvári Attila szerezte meg a vezetést (1-0). A gól, egy kicsit megtörte a Paks csapatát és ezt Hámori Ákos használta ki a 21. percben egy szép lövéssel (2-0). Ez volt az a pillanat, amikor a csapat majdnem minden tagja olyan szinten visszaváltott, hogy ebből az állapotból a félidőben már nem is tudtunk kijönni, még ellenfelünk szépítése sem tudta játékunkat változásra bírni. A második félidő már valamivel jobban nézett ki, folyamatos nyomás alá helyeztük a Paksiak kapuját, és akár több góllal nyerhettünk volna, ha lehetőségeinket jobban kihasználjuk. A 46. percben Szirmai Bence megtörte az „átkot” és végre megszerezte első vasasos gólját, majd a 65. percben egyből a másodikat is, előbb Feka Márk, majd Radnó Geri szolgálta ki a támadót. A meccs hajrájában, a 76. percben Kovácsréti Márk szerezte csapatunk utolsó, ötödik gólját. Az ötletesen, kreatívan futballozó középpályás Váradi Márk forintos labdáját váltotta gólra. Összességében azt gondolom, hogy nem volt túl sok ebben a mérkőzésben, de mi a kevésből sem tudtunk mindent kivenni. A gyerekeknek ebből tanulniuk kell, ha valóban minden pályán töltött percet arra akarnak használni, hogy fejlődjenek. Biztos vagyok benne, hogy a jövő héten ez már másképp lesz. Gratulálok mindkét csapatnak!

Hajrá VASAS KUBALA AKADÉMIA!

U15

Vasas Kubala Akadémia – Paksi FC 3–0 (1–0)

Budapest, Illovszky Rudolf Stadion, műfüves pálya, 2013.09.07. 13:00 óra

Összeállítás: Fodor – Papp, Kiss, Bálint, Csibra – Kovács, Rákos, Szegedi – Farkas, Szabó, Gál.

Csere: Bencze, Bagosi, Rabatin, Garai, György.

Gól: Szegedi, Farkas, Rabatin

Komódi László, vezetőedző: Ez volt az első nehéz mérkőzésünk és sikeresek tudtunk maradni. Úgy gondolom, hogy ezt a győzelmet is megérdemeltük, mert végig kontrolláltuk a játékot és szinte csak a mi akaratunk érvényesült. Az első félidőben a letámadásaink nem működtek, mert ellenfelünk nem igazán erőltette a játék építését. Az ő stílusuk a hosszú indításokra épült, amit mi nagyon jól levédekeztünk. Labdaszerzés után jól játszottuk meg az üres területekbe beinduló játékosainkat és ebből több gólhelyzetet alakítottunk ki. Dicséretes, hogy továbbra is csapatban gondolkodunk, és mindig van valaki, aki meg tudja segíteni a társát védekezésben és támadásban is egyaránt. Nagyon jól szálltak be a második félidős játékosok is: motiváltan és kreatívan futballoztak. Örülök, hogy a stílus és a játék mellett végre versenyeznek a fiúk!

Hajrá Vasas Kubala! 

U16

Szt.István-Vasas 3 -1 (2-0)

Összeállítás: Lőrincz-Durso, Borvető, Molnár, Halász-Komódi, Micsinai, Pataki-Pápai, Erdélyi, Márton

Csere: Halász-Bakó 30', Pápai-Horváth, Erdélyi-Danyis, szünetben
Durso-Egyed 70', Pataki-Szecsei 73', Borvető-Gulyás 80'

Gól: Márton 75'

Répási László, vezetőedző

Sajnos ugyanott folytattuk, ahol múlt héten abbahagytuk. Rengeteg helyzet alakítottunk ki, de mind kimarad. A mai mérkőzésen hét helyzetünk volt. Az ellenfél eléggé egyszerű játékot játszott, azonban azt eredményes tette. Hosszú előre rúgott labdákkal kontra játékra rendezkedtek be, három helyzetből rúgták a gólokat. A csapat  nagy nyomás alatt tartotta az ellenfelet, de a középpályán a sok eladott passzból az ellenfél  játszani tudta a kontra játékot és sajnos végig tudta vinni azokat. A huszadik percben történt kiállítás után átszerveztük a csapatott és így is tíz emberrel a labdabirtoklás 80-20% volt a mi javunkra. Helyzeteket alakítottunk ki, de ezeket mind kihagytuk. A szépítő gólunkat a 75. percben szereztük és a hátralévő negyedórában megint három helyzet maradt ismét kihasználatlanul. A mérkőzést az a csapat nyeri, amelyik berúgja a helyzeteit, ezen a hétvégén sajnos ismét nem mi voltunk ezek. A játékban sokat léptünk előre, de a helyzet kihasználásunk az nem jó. Megyünk tovább azon az úton, amit elkezdtünk és még koncentráltabban dolgozunk a gyerekkel.

Hajrá Vasas, Hajrá Kubala!

 

U17

Vasas Kubala Akadémia – Honvéd 0-3 (0-3)

Fáy utca, műfüves pálya, 2013.09.07. 9:00 óra

Összeállítás: Major B. – Tóth O., Toberny, Beschenbacher, Tóth Zs. – Radics, Major M., Balogh – Oláh, Tímár, Tajti.

Csere: Orbán – Tajti helyett a szünetben, Miletics – Oláh helyett és Kerék – Tóth O. helyett az 56. percben és Fazekas – Major M. helyett a 68. percben. Paulovicz (kapus)                                                                  

Tóth Csaba, vezetőedző:

Az első félidőt a profi mérkőzés előtti felkészülés ellenére igen gyengén sikerült lejátszanunk. Készültünk a Honvéd letámadásából, melyet többségben jól oldottunk meg, így labdakihozatalainkkal a közép harmadba kerültünk, de a további építkezések gyorsan erejüket vesztették. Egyrészt nem tudtuk birtokolni a labdát, a bátortalan játék, a kevés mozgás mennyiség és a jó technikai kivitelezés hiányai miatt. Másrészt a piros-feketék agresszív védekezése volt az ellenfél térfelén az állandó labdavesztés oka. Mégis a Honvéd gólokhoz a mi segítségünk kellett. Az első gólnál a mi birtokunkba lévő labdát adtuk az ellenfél támadóinak, a másodiknál a középpályán szerzett labdát veszítettük el, míg a harmadik találatnál az alapvonalon szereltünk szabálytalanul és a büntetőt értékesítették (0-3). A második játékrészben máshogy közlekedtünk a pályán. Bátrabban játszottuk a játékunkat, és dominanciát szép lassan kezdtük magunkhoz venni. A labdát többet birtokoltuk és a védelmi zónánkban agresszívabban védekeztünk. Sajnos a támadózónában továbbra sem voltunk hatékonyak, inkább csak lehetőségeink voltak, mint sem helyzeteink. Így csak a játék képe változott az eredmény már nem. Összességében az első félidőben mutatott gyámoltalan és hit nélkül játék, okozta a mai teljesítményünket. Nem éreztem azt az elszántságot, melyet egy ilyen rangadón kellene mutatni. Remélem, hogy mielőbb teljes lesz a keret a sérültek és hiányzók tekintetében, hogy megfelelő versenyhelyzet alakuljon ki. Mielőbbi felépülést kívánok Tajti Krisztiánnak a csapat nevében is.

 

 

U18

2013.09.07. Láng Vasas Sportcentrum, műfüves pálya, 09:00

Vasas Kubala Akadémia - Szent István 3-0 (1-0)

Összeállítás: Győr - Kubicza, Hesz, Orosz, Baglyas - Dinka, Nagy L., Forgács - Spiegelhalter, Szilágyi, Vogel

Cserék: Baglyas h. Busa (55.p.), Dinka h. Kollár (55.p.), Spiegelhalter h. Rabatin (55.p.), Szilágyi h. Fischer (55.p.), Vogel h. Weiland (55.p.), Forgács h. Béres (70.p.)

Gólszerzők: Szilágyi, Nagy L. (11-ből), Weiland

Domján Norbert, vezetőedző: Jól kezdtük a mérkőzést, már a 2. percben megszereztük a vezetést. Egy formás támadás végén Forgács Bence pörgette át a labdát a hazai portás felett, melyet végül Szilágyi Máté lőtt a hálóba (0-1). A vezető találat jó hatással volt a csapatra, mert magabiztosan és jól játszottak a srácok. Ellenfelünk 20 perc elteltével vette fel a játék ritmusát, mivel nem tudtuk megszerezni a második gólunkat szép lassan nyílt mérkőzés lett a találkozóból. A Szent István két támadóval játszott és az idősebb játékosok ellen végig nagyon fegyelmezett játékra volt szükségünk. A védelemmel és a csapat együttes védekezésével elégedett voltam, az 55. percben mondhatni sort cseréltünk (5 játékos is a pályára lépett). A becserélt játékosok 15 percig nehezebben lendültek játékba, de miután felvették a ritmust jó teljesítményt nyújtottak. A 78. percben az agilisan játszó Rabatin Norbertet rúgták fel a büntető területen belül, a jogos 11-est a jó teljesítményt nyújtó Nagy Levente váltotta gólra (0-2). A 85. percben sikerült bebiztosítani a győzelmünket, Kubicza Patrik keresztlabdája után Weiland Maximilián lépett ki a védők között és végül okosan a hosszú sarokba passzolta a labdát (0-3). Összességében nagyon hasznos és jó iramú mérkőzést játszottunk egy jól felkészített kulturált csapat ellen, a végeredmény lehetett volna szorosabb is. Ez a mérkőzés most megmutatta, hogy jó erőfelmérő lesz a bajnokság a csapatnak, mivel az idősebb játékosok ellen 90 percen keresztül koncentrálni kell.

Gratulálok a CSAPATNAK a jó játékhoz és a győzelem megszerzéséhez is!

 

U21

Vasas Kubala Akadémia - MFA 1-1 (0-0)

Fáy u. műfüves edzőpálya - 2013.09.07

Összeállítás: Németh M. – Tóth T., Túri D., Kis B., Marcsek Á. – Tóth Cs., Simon M.,Gálfi L. – Szedlár Z., Ádám M., Oláh L.

Csere: Oláh L. helyett Zoltay M., Simon M. helyett Dorogi R., Tóth T. helyett, Lesták M.

Gól: Ádám M. (37. perc)

Vezetőedző: Késedi Gábor

Késedi Gábor, vezetőedző:

Egyértelműen a győzelmet tűztük ki célul a mérkőzés előtt. Pár perc kivételével uraltuk az egész találkozót, de valahogy a mindent átütő erő hiányzott a csapatból. Akkor robbantottunk megint érzelmileg, amikor az ellenfél jutott vezetéshez. Ellenfelünk a félpályától húzott egy erős védelmi vonalat és kereste a hibáinkat és a kontrázási lehetőséget. Mi folyamatosan próbálkoztunk a védelmük megbontásával. Nagyon nehéz dolga volt a csapatnak, mert rettenetesen szűk területek maradtak támadásban és közben félszemmel mindig figyelni kellett a kontra lehetőségeket. Ami nagyon tetszett, hogy a heti edzésmunka után visszatámadásban sokkal aktívabb volt a csapat. Ennek köszönhetően egészen a második félidőig igazán komoly kontra lehetőség nem adódott a vendégek előtt. Tudtuk kontrolálni a labdavesztéseket és jól kezeltük a magasabb védekezésünk mögötti területet is. Egyértelműen, az igazi erő, dinamizmus és sokszor a technikai pontosság hiányzott a támadásainkból. Lassan forgattuk az akciókat vagy túl korán csináltunk súlypontáthelyezést. Ellenfelünk simán tolódással lezárta a területeket. Kevés igazi betörést tudtunk kezdeményezni a támadózónájukba akár a széleken, akár a pálya tengelye mellett. A labdabirtoklási fölényünk zömében a támadózóna kezdetéig tartott és ez nem jó dolog továbbra sem. Ami sajnálatos, hogy tudtuk, hogy a pontrúgásokra különösen nagy hangsúlyt fektet az ellenfél és mi mégis egy szabadrúgásból kaptunk gólt. A bekapott találat után megint váltott a csapat. Felpörögtek, többen is még jobban támadtunk. Gyorsan sikerült egyenlítenünk. Marcsek Ákos kiválóan ment el a baloldalon, centerezését Dorogi Renátó pörgette nagyon ügyesen a kapura. Ezt még a kapus sikeresen kitolta a visszapattanó labdába Renátó kicsit belepiszkált, ami így Ádám Martin elé került, aki habozás nélkül a hálóba helyezett. Megérdemelt egyenlítés volt. A hátralévő időben még nyomást gyakoroltunk az ellenfélre, de a győzelmet már nem sikerült kicsikarnunk. Összességében úgy érzem, hogy egy kicsit tudatosabb és bátrabb támadójátékkal 3 ponthoz juthattunk volna. A vendégcsapat masszív védekezést épített fel és várta a kínálkozó alkalmat, ami a második félidőben el is jött neki. Mi nem tudtunk óriási helyzeteket kidolgozni és igazi fölényt kiharcolni a támadózónában. A döntetlen a tények tükrében megérdemeltnek mondható. Csak így tovább srácok!

Hajrá Vasas! Hajrá Kubala!

2013.09.07. 00:00

Vissza

 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 30 23 4 3 73
  2 PMFC 30 22 4 4 70
  3 MOL VIDI FC 30 21 3 6 66
  4 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 30 21 2 7 65
  5 ZTE AKADÉMIA 30 15 8 7 53
  6 UTE 30 15 2 13 47
  7 PAKSI FC 30 13 6 11 45
  8 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 30 14 2 14 44
  9 ÚFC 30 12 5 13 41
  10 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 30 12 4 14 40
  11 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 30 9 3 18 30
  12 SZOLNOKI MÁV UP. FC 30 9 2 19 29
  13 GYIRMÓT SE GYŐR 30 8 3 19 27
  14 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 30 8 1 21 25
  15 BUDAI FUTBALL CLUB 30 6 5 19 23
  16 SZEKSZÁRDI UFC 30 2 6 22 12
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 30 20 7 3 67
  2 MOL VIDI FC 30 19 5 6 62
  3 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 30 18 8 4 62
  4 UTE 30 19 4 7 61
  5 ÚFC 30 14 8 8 50
  6 PAKSI FC 30 14 6 10 48
  7 ZTE AKADÉMIA 30 13 8 9 47
  8 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 30 12 8 10 44
  9 SZOLNOKI MÁV UP. FC 30 12 6 12 42
  10 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 30 11 6 13 39
  11 PMFC 30 11 5 14 38
  12 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 30 8 9 13 33
  13 GYIRMÓT SE GYŐR 30 8 6 16 30
  14 BUDAI FUTBALL CLUB 30 6 5 19 23
  15 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 30 6 5 19 23
  16 SZEKSZÁRDI UFC 30 0 2 28 2
 •   M GY D V P
  1 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 30 23 3 4 72
  2 MOL VIDI FC 30 19 2 9 59
  3 UTE 30 15 7 8 52
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 30 16 3 11 51
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 30 15 3 12 48
  6 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 30 14 5 11 47
  7 BUDAI FUTBALL CLUB 30 13 7 10 46
  8 ZTE AKADÉMIA 30 13 6 11 45
  9 PAKSI FC 30 13 5 12 44
  10 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 30 12 8 10 44
  11 GYIRMÓT SE GYŐR 30 13 4 13 43
  12 ÚFC 30 12 7 11 43
  13 PMFC 30 11 6 13 39
  14 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 30 8 3 19 27
  15 SZOLNOKI MÁV UP. FC 30 5 0 25 15
  16 SZEKSZÁRDI UFC 30 2 3 25 9
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 30 24 4 2 76
  2 HONVÉD-MFA 30 21 6 3 69
  3 MTK BUDAPEST 30 16 8 6 56
  4 FERENCVÁROSI TC 30 15 6 9 51
  5 MOL VIDI FC 30 15 6 9 51
  6 DVSC-DLA 30 14 6 10 48
  7 ETO FC GYŐR 30 11 9 10 42
  8 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 30 11 8 11 41
  9 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 30 12 4 14 40
  10 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 30 10 7 13 37
  11 UTE 30 10 5 15 35
  12 DVTK 30 10 3 17 33
  13 PMFC 30 8 4 18 28
  14 VASAS KUBALA AKADÉMIA 30 7 6 17 27
  15 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 30 7 2 21 23
  16 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 30 5 4 21 19
 •   M GY D V P
  1 HONVÉD-MFA 30 23 2 5 71
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 30 21 5 4 68
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 30 20 3 7 63
  4 DVSC-DLA 30 19 5 6 62
  5 MTK BUDAPEST 30 17 4 9 55
  6 FERENCVÁROSI TC 30 16 5 9 53
  7 DVTK 30 13 2 15 41
  8 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 30 11 6 13 39
  9 ETO FC GYŐR 30 11 5 14 38
  10 MOL VIDI FC 30 9 6 15 33
  11 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 30 8 7 15 31
  12 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 30 9 3 18 30
  13 PMFC 30 8 5 17 29
  14 UTE 30 8 4 18 28
  15 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 30 7 3 20 24
  16 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 30 5 5 20 20
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 22 20 2 0 62
  2 FERENCVÁROSI TC 22 18 1 3 55
  3 BUDAÖRS 22 14 3 5 45
  4 DUNAHARASZTI MTK 22 12 3 7 39
  5 REAC SPORTISKOLA SE 22 10 3 9 33
  6 SOROKSÁR SPORT CLUB 22 9 4 9 31
  7 KELEN SC 22 8 6 8 30
  8 VIADUKT SE BIATORBÁGY 22 9 1 12 28
  9 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 22 4 5 13 17
  10 BVSC-ZUGLÓ 22 4 4 14 16
  11 UTE 22 3 4 15 13
  12 DOROGI FC 22 3 0 19 9
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 22 18 4 0 58
  2 UTE 22 17 1 4 52
  3 KELEN SC 22 14 4 4 46
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 22 14 2 6 44
  5 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 22 11 8 3 41
  6 DUNAHARASZTI MTK 22 7 5 10 26
  7 SOROKSÁR SPORT CLUB 22 7 4 11 25
  8 VIADUKT SE BIATORBÁGY 22 7 4 11 25
  9 BVSC-ZUGLÓ 22 6 3 13 21
  10 BUDAÖRS 22 4 4 14 16
  11 REAC SPORTISKOLA SE 22 2 4 16 10
  12 DOROGI FC 22 2 3 17 9
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC 16 13 2 1 41
  2 FC HATVAN 16 11 2 3 35
  3 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 16 11 0 5 33
  4 VÁC VLSE 16 7 2 7 23
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 16 7 1 8 22
  6 DVTK 16 6 3 7 21
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 16 5 2 9 17
  8 BALMAZÚJVÁROSI FC 16 5 2 9 17
  9 KAZINCBARCIKA 16 0 0 16 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 14 12 2 0 38
  2 AIRNERGY FC-BMTE 14 12 1 1 37
  3 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 14 8 1 5 25
  4 DLA-DEAC 14 8 0 6 24
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 14 6 2 6 20
  6 MERCEDES-KLC 14 2 2 10 8
  7 DVTK 14 2 1 11 7
  8 ÚFC 14 1 1 12 4
  9 KŐBÁNYÁÉRT FNLA (törölve) 0 0 0 0 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu